Speciale Aanbieding
Okura: Ciel Bleu's Refined Nights
00
Dagen00
Uren00
MinutenOkura: Ciel Bleu's Refined Nights
Ciel Bleu Restaurant in Hotel Okura Amsterdam organiseert Ciel Bleu’s Refined Nights, exclusieve culinaire avonden rond uitzonderlijke ingrediënten.
Het prestigieuze tweesterren Ciel Bleu Restaurant in Hotel Okura Amsterdam presenteert Ciel Bleu’s Refined Nights, een exclusieve reeks culinaire avonden gewijd aan uitzonderlijke ingrediënten. Op geselecteerde donderdagen draait het menu volledig om één buitengewoon product: wintertruffel, Krug Champagne, kaviaar of herfsttruffel. Fijnproevers kunnen zich verheugen op een multi-sensorische ervaring vol smaak, aroma en textuur. Tijdens Ciel Bleu’s Refined Nights komen gastronomie van wereldklasse samen met service op het hoogste niveau.
Elke avond is een viering van luxe, smaak en vakmanschap. Executive Chef bij Ciel Bleu, Arjan Speelman, vertelt gepassioneerd over de speciale avonden:
“Het is een voorrecht om uitsluitend met de mooiste producten te werken en onze gasten avond aan avond een culinair hoogtepunt te bezorgen. Een aantal van deze ingrediënten zijn zo veelzijdig dat je er een compleet menu mee kan samenstellen. Met Ciel Bleu's Refined Nights brengen we uitzonderlijke ingrediënten volledig tot uiting. Het zijn culinaire avonden om nooit te vergeten.”
Februari: Wintertruffel
Een exclusieve wintertruffelavond op 27 februari, waar de rijke en intense aroma’s van de gewaardeerde wintertruffel centraal staan. Elk gerecht benadrukt de diepte en complexiteit van dit seizoensgebonden ingrediënt. Gecombineerd met een selectie uitzonderlijke wijnen van wijnhuis Gaja wordt het gegarandeerd een memorabele avond in Ciel Bleu.
April: Krugs elegantie
Tijdens de donderdagavond in april komt haute cuisine samen met de verfijnde elegantie van Krug Champagne. Gasten genieten van een speciaal menu in co-creatie samengesteld door de chefs van Ciel Bleu en restaurant De Treeswijkhoeve. Beide restaurants zijn Krug Ambassades en zorgen voor perfect samenspel tussen gerechten en de meest prestigieuze champagne ter wereld. Vier Michelin-sterren, één onvergetelijke ervaring.
Juni: Fijnste kaviaar
19 juni, een warme zomeravond met pure verwennerij in Ciel Bleu. De fijnste kaviaarsoorten staan in de schijnwerpers, waarmee deze luxueuze specialiteit naar nieuwe hoogten wordt getild. Elk gerecht is een ode aan de verfijning van kaviaar, perfect aangevuld met zorgvuldig geselecteerde wijnarrangementen.
November: Herfstruffel
Als grandioos einde van de Ciel Bleu’s Refined Nights reeks, introduceert Ciel Bleu de verfijnde smaken van het seizoen met een exclusieve Herfstruffelavond. De aardse elegantie van herfstruffels schittert in een meesterlijk samengesteld menu. Elk gerecht is zorgvuldig gepaired met uitzonderlijke wijnen, die de rijke, genuanceerde smaak van de truffel versterken.
Reserveren
De speciale avonden kunnen worden geboekt via de website van Hotel Okura Amsterdam of door een e-mail te sturen naar reservations@okura.nl.
300
Datum: 27 februari 2025 Tijd: 18:30 - 20:00 Prijs: Menu € 300, Menu inclusief wijnarrangement € 660
April check website
Juni: Datum: 19 juni 2025 Tijd: 18:30 - 20:00 Prijs: Details check website
November: check website
Ja
Ciel Bleu
Hotel Okura Amsterdam, Ferdinand Bolstraat, Amsterdam, Nederland
Hotel Okura Amsterdam, Ferdinand Bolstraat, Amsterdam, Nederland
Hotel Okura Amsterdam, Ferdinand Bolstraat, Amsterdam, Nederland
Voeg een reactie toe