Brasserie Le Nord in Bilthoven nu ook Euro-Toques lid

Brasserie Le Nord in Bilthoven nieuwste Euro-Toques lid

Op 12 maart jl. is Brasserie Le Nord in Bilthoven feestelijk toegetreden tot Euro-Toques Nederland, notabene in aanwezigheid van een van de founders van deze inmiddels grootste restaurantvereniging van Nederland, Paul Fagel.

Brasserie Le Nord, onlangs nog uitgeroepen tot “Leukste restaurant van de gemeente De Bilt”, werd geprezen door wethouder Rost van Tonningen om de duurzaamheid en culinaire waarde. En nu mag dus ook het logo van Euro-Toques hier aan toegevoegd worden. Grégory en Lieke Nicole, de patron chef en zijn echtgenote, zeggen dit logo “met trots te zullen voeren”.

Ook de voorzitter van ETN, Ted Janssen, sprak tijdens de inauguratie. Hij vertelde nog maar eens dat écht niet elk restaurant lid kan worden van de vereniging. Daarvoor wordt eerst streng gecontroleerd of er wel volgens de code van eer van ETN wordt gewerkt. Pas dan en niet eerder wordt een restaurant toegelaten. Het team van Le Nord kan dus met recht trots zijn op het lidmaatschap.

Grégory en Lieke Nicole van Le Nord vinden het belangrijk om hun gasten gerechten voor te schotelen die ambachtelijk bereid zijn met verse ingrediënten, liefst uit de streek. Hierdoor sluit het restaurant precies aan bij de doelstellingen van Euro-Toques. Bij Le Nord wordt dit vertaald in klassiek Frans met een moderne touch.

Onthulling schild door (vlnr) Lieke Nicole, Grégory Nicole, Ted Janssen en wethouder E. Rost van Tonningen.

Brasserie Le Nord in Bilthoven Euro Toques

Brasserie Le Nord
Soestdijkseweg Noord 492
3723 HM Bilthoven
Website Brasserie Le Nord

Brasserie Le Nord in Bilthoven Euro Toques