Winnaar verkiezing leukste restaurant American Steakhouse Broadway!

 

Winnaar verkiezing leukste restaurant American Steakhouse Broadway!

In de verkiezing leukste restaurant van Nederland konden restaurant gasten kiezen uit maar liefst 2200 restaurants in Nederland. De winnaar voor 2018 met 708 stemmen werd American Steakhouse Broadway in Utrecht met een score van maar liefst 9.27 punten. Bijzonder!

American Steakhouse Broadway Leukste restaurant van Nederland

Deze jaarlijkse verkiezing van het Leukste Restaurant 2018 wordt georganiseerd door Vote Company, in samenwerking met Bakkersvak, Gastronomie en Horeca Vizier. Op 5 maart jl werden de winnaars gehuldigd door Katja Schuurman tijdens de vakbeurs Bakkersvak .

In een eerste reactie van Onno Zwart en Chris Faassen (eigenaren van American Steakhouse Broadway) zegt Chris ‘We zijn blij dat onze gasten zo tevreden zijn met ons restaurant. Het team werkt altijd knetterhard om onze gasten een plezierige avond te bezorgen, en als ik de score zo bekijk doen we dat niet gek’.

Zwart: ‘Ik ben daarom supertrots op mijn mensen. Dit is een hele mooie waardering, niet alleen voor mij, maar vooral voor mijn team. Uiteindelijk zijn zij diegenen die ervoor zorgen dat onze gasten zo tevreden zijn over het eten en de service die we bieden. Het team maakt American Steakhouse Broadway tot wat het is: het leukste restaurant van Nederland.’

Reviews en beoordelingen

Niet alleen de reacties van gasten op het winnen van de verkiezing leukste restaurant waren overweldigend, als je de Facebook reviews leest wordt dit restaurant het gehele jaar heel goed beoordeeld!

American Steakhouse Broadway Utrecht Leukste Restaurant van Nederland

Enkele reviews van gasten:

“In een hele lange tijd niet zò goed gegeten als hier! We gingen hier op aanraden van iemand op straat hier eten en het was geweldig!”

Zoals altijd een gezellige en lekkere avond gehad. Het restaurant ligt op een mooie locatie aan een gracht in het centrum. Bediening is snel, aardig en het eten is echt heel lekker! Ik kies meestal de mix grill of de steaks & ribs. En die cheesecake……aanrader!

Gezellig druk met werkelijk heerlijk eten!! Ook de bediening is top!! Echt een aanrader

 

 

American Steakhouse Broadway

Plannen van American Steakhouse Broadway

Na het winnen van deze verkiezing gaat het restaurant niet achterover leunen en zijn er plannen om de werfkelders van het steakhouse aan te pakken en in een nieuw jasje te steken.

‘We brengen nog steeds authentieke taferelen uit New York’s beroemde theatergebied Broadway, maar we vertellen nu een aantal andere verhalen. Zo hopen we onze gasten blijven te verrassen en te verbluffen door goed en lekker eten aan te bieden in een hele mooie setting’, aldus Zwart.

American Steakhouse Broadway

Over American Steakhouse Broadway

De twee ruime en gezellige werfkelders van American Steakhouse Broadway vind je in hartje Utrecht, op een steenworp afstand van de Domtoren. Hier wordt in de theatersetting van het Amerikaanse Broadway eerlijk authentiek Nieuw Zeelands rund- en lamsvlees gereserveerd dat afkomstig is van dieren die in alle vrijheid leven en 100% natuurlijk voedsel eten: het malse gras van de Nieuw-Zeelandse heuvels en vlakten.

Eten is bij ons beleven. Daarom maken wij op er culinair gebied en met onze service er een mooie avond van die niet onder doet voor het  niveau van het New Yorkse Broadway.

Adres

American Steakhouse Broadway
Oudegracht 139 a/d werf
3511 AL Utrecht
T. 030 231 2643
https://www.steaksandribs.nl/