Win gratis tickets voor Nacht van de Wijn in Utrecht

Win gratis tickets voor Nacht van de Wijn in Utrecht

Maak kans op twee gratis tickets ter waarde van € 16,00 pp voor het wijnevent van 2019 – Nacht van de Wijn in de Central Studio’s in Utrecht. De nacht van de wijn start om 20.00 uur op 6 juli en gaat door tot 02.00 uur op 7 juli. Ga naar de Facebookpagina van Bijzonder Uit Eten, like onze pagina en tag met wie jij naar de Nacht van de Wijn wilt gaan. Uitslag vrijdag 14 juni!

Op zaterdag 6 juli 2019 is het zover, de eerste nationale Nacht van de Wijn. Dé nacht waar een ode gebracht wordt aan de wijn…

Tijdens de Nacht van de Wijn is proeven, leren en beleven het motto. Je krijgt de kans om een wereldreis te maken langs verschillende druiven en leert deze kennen in al haar hoedanigheden. Naast een feestelijke en gezellige bijeenkomst is het ook de plek om wat meer over wijn te weten te komen. Een groots plenair wijncollege zal plaatsvinden. Dit college wordt gesteund door het SDEN en samen met deze stichting is voor de Nacht van de Wijn een 0.5 diploma ontwikkelt! Het is dus ook mogelijk om een officieel certificaat mee naar huis te nemen na afloop en hiermee krijg je ook nog eens korting op je eerste échte SDEN examen.

​Tijdens de Nacht van de Wijn wordt ook de verkiezing van de populairste druif van Nederland georganiseerd. In de aanloop naar dit mooie moment krijgt iedereen de kans om zijn of haar stem uit te brengen, niet alleen via deze website, ook in de Nederlanse wijnwinkels.

Nacht van de Wijn Utrecht

 

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?