Taste Amsterdam – een hoop te zien en te doen!

Taste Amsterdam – een hoop te zien en te doen!

Op Taste Amsterdam is dit jaar een hoop te zien en te doen! 2 t/m 5 juni in het Amstelpark in Amsterdam. Hierbij al wat tips op wat je kunt verwachten op Taste Amsterdam, de restaurant line up en gratis vervoer naar huis. Voor alle informatie bekijk de website van Taste Amsterdam.

Restaurant Line-up

Taste Amsterdam

Bidfood is van alle markten thuis en komt dit jaar met 4 verschillende restaurants. Voor elk wat wils! Het eerste restaurant opent binnenkort zijn deuren en geeft ons alvast een voorproefje op Taste, dit gaat natuurlijk over SOIL of Amsterdam. Ze hebben een duidelijke missie waar ze met hun gerechten naartoe leven, ‘good for you, good for the planet, makes you happy’.

Het tweede restaurant is opgericht door een echte kapitein die zijn passie is gaan volgen na carrière gemaakt te hebben op vissersboot ‘Mr Crab’. Het ligt al best wel voor de hand over welk top restaurant dit gaat, jawel Mr Crab!

Dit jaar kan je kennis maken op Taste met de voorjaarsproducten van Jordy’s Keuken. Samen met Bidfood zorgt dit restaurant ervoor dat jij geen onnodige mise-en-place hoeft te doen maar gelijk creatief kan gaan koken.

Last but not least, dit restaurant is begin januari 2018 begonnen en heeft gemarineerde Beer Can Chicken met een selectie van hete sauzen als signature dish. Oftewel, The Dirty Chicken Club, ze zijn helemaal ready to spice things up tijdens Taste!

Lots to see and lots to do

Hoe voeg je een bepaalde smaak aan bier toe? Wat proef jij bij het drinken van een bepaalde wijn? Heb je je kookskills goed onder de knie? Op Taste kan je al jouw foodie vragen laten beantwoorden want er is weer genoeg te doen!

Het Gulpener Biercollege, Bloody Mary’s maken in de Ketel One Kitchen, Johnnie Walker Highball Experience en proef de lekkerste koffie bij de Illy Koffieworkshops.

Wil je zelf lekker kokkerellen? Dat kan natuurlijk in de NEFF Kookschool waar je samen verschillende workshops kan volgen. Met wie? Dat is nog even een verrassing.

Ook is het Chef’s Theater terug en zullen zo’n 40 chefs de sterren van de hemel koken voor je. Er zijn genoeg sessies en er is genoeg plek!

Ook super leuk – de Kinderkeuken

Taste Amsterdam Kinderkeuken

Voor alle dagen is er een leuk kinderprogramma op Taste Amsterdam – bekijk de hele agenda op Taste

Veilig naar huis? Wij brengen je naar huis!

Ook dit jaar kan je weer tot het einde van de avond in het Amstelpark blijven genieten en hoef je je geen zorgen te maken over de terugweg naar huis, want die hebben wij voor jou geregeld! ViaVan brengt jou en je vrienden, familie en collega’s gratis naar huis. Het enige wat je hoeft te doen is het downloaden van de ViaVan app en de promo code TASTE invoeren en dan ontvang jij 2 gratis ritten! Dit betekent dus dat je gebracht en gehaald kan worden.