Site logo

Pierrre Wind geeft startsein in aanloop naar Smaakvol Wassenaar (9,10,11 juni 2017)

Pierrre Wind geeft startsein in aanloop naar Smaakvol Wassenaar (9,10,11 juni 2017)

Pierre Wind - Smaakvol WassenaarDe energieke topkok Pierre Wind was vorige week woensdag naar Hotel-Restaurant De Bijhorst gekomen om tijdens een bijzondere WOP-bijeenkomst het startsein te geven voor het jaarlijkse culinaire evenement Smaakvol Wassenaar. Noteert u de datum maar vast in uw agenda want het tweede weekend van juni, om precies te zijn 9, 10 en 11 juni, zal het grote grasveld voor Raadhuis De Paauw weer omgetoverd worden tot een culinaire ontmoetingsplek waar tout Wassenaar kan genieten van heerlijk eten en muzikaal entertainment.

Smaakvol Wassenaar is inmiddels niet meer weg te denken uit het Wassenaarse leven. Het jaarlijkse evenement is inmiddels een traditie en het grote grasveld voor Raadhuis De Paauw is tijdens het tweede weekend van juni weer dé ontmoetingsplek voor en door Wassenaarders.

Eerdere versies bleken het culinaire hoogtepunt van het jaar en dankzij de tomeloze inzet van veel Wassenaarse ondernemers en vrijwilligers zal ook dit jaar een culinair dorp gebouwd worden waar het goed toeven is en waar heerlijk eten, dranken, muziek en entertainment (ook voor kinderen) garant staan voor een gezellige middag of avond.

Het leek het bestuur van Smaakvol Wassenaar (bestaande uit Roël Karamat Ali, Bert Kroon, Nanine van Ierland, Jack Luiten, Roeland van Deursen, Piet Kortekaas en Piet van Herk) een goed idee om tijdens een bijzondere WOP (Wassenaarse Ondernemers Praten) Wassenaarse ondernemers bij te praten en de bekende kok Pierre Wind daagde de aanwezigen uit mee te denken hoe het mooie evenement nog meer glans kan krijgen. Aan de grote opkomst was te zien dat de Wassenaarse ondernemers de WOP bijeenkomsten hadden gemist en het werd dan ook een levendige avond waar diverse ideeën de revue passeerden.

Meer dan 5000 bezoekers

Zo werd bijvoorbeeld het idee geopperd meer kinderen en scholen bij het evenement te betrekken, mogelijk met een kookworkshop voor kinderen. Smaakvol Wassenaar trekt jaarlijks meer dan 5000 bezoekers uit de regio en voor ondernemers is het dan ook dé plek om relaties te ontmoeten en te netwerken. Voor ondernemers zijn er legio mogelijkheden om het evenement te sponsoren en tijdens de WOP bleek dat velen het unieke evenement zullen steunen.

Reserveer een eigen Tafel!

Nieuw dit jaar is bijvoorbeeld de mogelijkheid om met vrienden, familie of zakelijke relaties een eigen tafel te reserveren in het centrale paviljoen voor een luxe zes-gangendiner met exclusief wijnarrangement of een heerlijke High Tea. Smaakvol Wassenaar zal op 9, 10 en 11 juni 2017 weer voor verbinding zorgen. Door het zeer gevarieerde culinaire aanbod en met elke avond live muziek door topmuzikanten zal Smaakvol Wassenaar ook in 2017 uitgroeien tot hét evenement van het jaar waar nog lang over nagepraat zal worden.

Deel dit bericht

  • Opmerkingen zijn gesloten.