Unieke samenwerking – Slagerij meets Restaurant in Goirle

Eetkamer van Goirle verkoopt maaltijden via Keurslagerij van Hest
Corona maakt ondernemers creatief. Restaurant De Eetkamer van Goirle gaat een unieke samenwerking aan met keurslagerij van Hest! Haal bij de slager een heerlijk culinair 2-gangen menu!

De corona crisis is dramatisch voor de horeca maar zorgt ook voor vernieuwende concepten en samenwerkingsverbanden. Zo slaan in Goirle Restaurant de Eetkamer van Goirle en Keurslagerij van Hest de handen ineen.

 

2-Gangen menu bij de slager

In de vitrine bij Keurslagerij Van Hest ligt vanaf 19 februari iedere vrijdag en zaterdag een mooi tweegangenmenu van Restaurant De Eetkamer. Creativiteit maar ook onderlinge loyaliteit gaan schuil achter de samenwerking in Goirle. “Vooralsnog gaat het om een pilot”, zeggen de ondernemers Paul Brands en Tonny en Christel van Burk.

“Het idee van Tonny en Christel spreekt me aan. Bovendien maak ik uit loyaliteit met de horeca, die het toch al moeilijk heeft, graag ruimte in mijn vitrine. Het niveau van de gerechten van De Eetkamer past in het beeld dat de klanten van mijn zaak hebben”, zegt Brands. Tonny van Burk ziet Keurslager Van Hest als een ideale plek om zijn tweegangenmenu voor twee personen (42,50 euro) iedere vrijdag en zaterdag te presenteren, te beginnen komend weekeinde.

Vooraf bestellen

Om teleurstelling te voorkomen, is het menu vooraf te bestellen via de website van Keurslagerij Van Hest.

Menu

Het twee gangen-menu van De Eetkamer omvat

  • een broodje met truffelmayonaise
  • een heerlijk voorgerecht en
  • een hoofdgerecht.

Over de samenstelling laat Tonny nog weinig los: ,,Kijk op onze website en Facebook én op de sociale media van Van Hest.’ Christel van Burk: “Het voor- en hoofdgerecht en brood en toebehoren zitten overzichtelijk verpakt in een mooie doos, compleet met instructies.” Van stap tot stap is er uitleg over hoe de ‘thuiskoks’ de gerechten smakelijk en ‘als een plaatje’ op het bord krijgen.

“Het is niet moeilijk maar een heteluchtoven is wel een vereiste”, benadrukt Tonny.

Gastencontact

“We proberen in deze lock down om met onze restaurantgasten in contact te blijven en hen de kans te bieden om van de culinaire aspiraties van De Eetkamer te genieten. Bij Keurslagerij Van Hest staat alles in het teken van lekker eten en koken. Ook daar komen onze gerechten meer dan tot hun recht.”

Als ‘essentiële winkel’ is Keurslagerij Van Hest zes dagen in de week geopend. Restaurant De Eetkamer is door de lock down beperkt tot het laten afhalen van culinaire bestellingen.

Restaurant De Eetkamer Goirle

Restaurant de Eetkamer van Goirle

Keurslagerij van Hest

Eetkamer van Goirle verkoopt maaltijden via Keurslagerij van Hest

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
mood_bad
  • Opmerkingen zijn gesloten.