Site logo

Opening restaurant Ross Lovell aan den IJssel

Ross Lovell Krimpen aan den IJssel opening november 2017

Opening restaurant Ross Lovell aan den IJssel  – Krimpen aan den IJssel

Begin november opent in het pand van de korenmolen De Schelvenaer in Krimpen aan den IJssel het nieuwe restaurant Ross Lovell aan den IJssel. Topkok Cees Helder zal de opening verzorgen.

Tweelingrestaurants aan ‘de Waal en den IJssel’

De patrons Isabella Wildtham en Gerrit van den Berg hebben de afgelopen maand keihard gewerkt om de nodige aanpassingen te realiseren in Krimpen aan den IJssel.
Drie jaar geleden zijn ze het restaurant Ross Lovell aan de Waal in Rijsoord gestart, voorheen Het Wapen van Rijsoord en de Hermitage. Het restaurant in Krimpen aan den IJssel zal als tweelingrestaurant volgens hetzelfde concept en prijsniveau gaan draaien als het oorspronkelijke Ross Lovell. De keukens, menukaart en wijnkaart zullen identiek worden en allebei o.a. het populaire driegangen menu van € 30 aanbieden.

Ross Lovell Krimpen aan den IJssel

Chef kok Gerrit van den Berg en Maître Sommelier Isabella Wildtham

“Voor ons begint gastronomie met pure en verse ingrediënten van onze partners: betrokken, meedenkende topleveranciers die biologisch en duurzaam werken. Mooie, zinnenprikkelende gerechten creëren is onze specialiteit. Een passie die wij liefdevol delen met ons team. Stijl, aandacht voor detail en balans vormen de rode draad binnen onze culinaire aspiraties, waarbij het bereiken van geraffineerde wijn / spijs combinaties centraal staan. Scherp inkopen, korte lijnen naar onze leveranciers, efficiënte en effectieve bedrijfsvoering, en vooral de synergie die we bereiken door het benutten van de mogelijkheden van onze locatie, maken het mogelijk om luxe gastronomie te leveren voor een betaalbare prijs”

Website http://www.rosslovell.nl/krimpen-aan-den-ijssel/

Deel dit bericht

  • Opmerkingen zijn gesloten.