hippolytusbuurt 3, 2611HM, Delft

Routeplanner
Contact opnemen

Restaurant Van Maanen Delft

Lekker eten bij Van Maanen. Onze vegetarische verantwoorde keuken gecombineerd met een warme huiskamer sfeer,muziek, hebbedingetjes. Een must see!

Restaurant Van Maanen trapt de zomer af met een gloednieuw filiaal in Delft. Hier gonst de bedrijvigheid zeven dagen per week en kom je ogen te kort, want in elk hoekje is wel iets spannends te zien. Het pand aan de Hippolytusbuurt 3 in Delft is maar liefst 650 vierkante meter groot en bevat alle karakteristieken die jij van Bakker van Maanen gewend bent. Want van origine ken je ons van Bakker van Maanen.  Een hartelijke sfeer, ambachtelijke producten en vooral een open opstelling. Daarbij zijn er bijzondere elementen aangebracht.

Landwinkel

Hier kun je biologische producten kopen zoals jam uit de streek, bier uit Rotterdam, Zeeuwse mosterd en Italiaanse olijfolie, maar je kunt er ook grasduinen tussen hebbedingetjes als keukenaccessoires, boeken (om te kopen en om te lenen) en zelfs sieraden.

Vegetarische keuken

Door de open keuken ben je getuige van de kookkunsten van de chef-kok en zijn team. Er is een  uitgebalanceerde kaart samengesteld met gerechten die vers en met biologische ingrediënten worden bereid.  Kernwoorden van onze kaart zijn: vrouwelijk, casual, eigen karakter, oosterse invloeden en  70% vegetarisch. Bij de bijzondere maaltijd of snack kun je wijn of bier bestellen.

Beleving

In de etalage staat een bakker brood, koeken en taarten met de hand te maken. Loop je naar binnen dan is daar de Chocolaterie waar verse chocola en patisserie worden gemaakt. Je kunt dwars door de open keuken lopen en met de koks praten. Onze klanten zien dat wat ze krijgen, vers wordt geproduceerd.

Elke woensdagavond en zondag middag is er live muziek in filiaal Delft. En zorgen we voor een gevarieerd aanbod in evenementen zoals workshops en lezingen.

Feestje?

Wil je speciaal de zaal huren voor een feestje of een ander speciaal event dan kan dat ook! Meer weten? Maak dan een afspraak met onze winkelcoach Ingrid Beunders, zij is bereikbaar op telefoonnummer 015-3060125.

Maandag

8:00-22:00

Dinsdag

8:00-22:00

Woensdag

8:00-22:00

Donderdag

8:00-22:00

Vrijdag

8:00-22:00

Zaterdag

8:00-22:00

Zondag

8:00-22:00

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Vragen?