Tuincafé in de Kruidhof – Botanische Tuin in Buitenpost (Frls)

Het Tuincafé is centraal gelegen in de Botanische tuin De Kruidhof in Buitenpost Friesland voor een heerlijke lunch en wandeling door de tuinen. Zowel binnen als op het terras kunt u iets lekkers kiezen uit het menu en/of van de drankenkaart en genieten van een prachtig uitzicht op de Geneeskruidentuin en de Kloostertuin. Alles wat in de tuin overblijft en bruikbaar is in gerechten wordt direct verwerkt door onze kok. Verder wordt er vanzelfsprekend gebruik gemaakt van verse, biologische en streekproducten. Het Tuincafé is net als de grote Verkooptuin gratis toegankelijk voor individuele gasten. Voor groepen kunnen we arrangementen op maat voor u samenstellen. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor recepties, (bedrijfs)uitjes, vergaderarrangementen of bruiloften.

Groepen

Daarnaast biedt Het Tuincafé het gehele jaar vele mogelijkheden voor gezelschappen. Twaalf maanden per jaar kunt u bij ons terecht voor verjaardagspartijen, familiebijeenkomsten, personeelsfeesten, recepties, bruiloften vergaderingen, workshops en andere meetings. Wij hebben capaciteit voor groepen van 10 tot 80 personen. U kunt bij ons terecht voor koffiearrangementen, lunchbuffetten, een gezellige borrel met luxe hapjes en dinerbuffetten. Voor informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen via info@hettuincafe.nl

Contact en reservering:
Het Tuincafé geopend vanaf 1 april is bereikbaar via info@hettuincafe.nl.

Entree tuinen

Volwassenen € 4,50
Kinderen 0-4 jaar gratis
Kinderen 5-12 jaar € 2,00
65+ / groepen > 15 personen € 3,25
Rondleiding op aanvraag
Museumkaart gratis

Tuinen

Wandel door De Kruidhof en geniet van onze 17 thematuinen, elk met hun eigen unieke plantencollecties en bijzonderheden. In totaal groeien er zo’n 2.000 plantensoorten op ruim 3,5 ha. De tuinen zijn gevarieerd en hebben zowel recreatieve, educatieve als informatieve elementen.

De Kruidhof is een mooie plek om te vertoeven. Dit willen we graag voor iedereen zo houden, leest u daarom de onderstaande huisregels goed door. Het betreden van De Kruidhof houdt acceptatie van deze regels in.

♣ Het is niet toegestaan bloemen, zaden en planten uit de tuin mee te nemen.
♣ Pluk en eet geen zaden of bessen; planten -of delen daarvan- kunnen giftig zijn.
♣ U dient tijdens uw wandeling op paden, gras en groenstroken te blijven.
♣ Kinderen zijn van harte welkom, maar wel onder begeleiding van een volwassene.
♣ Ouders dienen toezicht te houden op hun kinderen wanneer de kinderen gebruik maken van de speelgelegenheden in De Kruidhof.
♣ Fotograferen is toegestaan, uitsluitend voor privédoeleinden.
♣ Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Eventuele uitwerpselen van uw hond dient u zelf op te ruimen.
♣ U aanvaardt onze uitsluiting van iedere aansprakelijkheid voor schade in welke zin dan ook die u of de uwen zou overkomen tijdens uw verblijf in De Kruidhof.
♣ U betreedt De Kruidhof op eigen risico.
♣ Houd rekening met mogelijke gladheid van de paden na hevige regenval.

Maatwerk
De Kruidhof levert graag maatwerk op uw verzoek naast de arrangementen die wij standaard kunnen aanbieden. Omdat De Kruidhof een publieke en museumfunctie heeft is het bijvoorbeeld niet mogelijk om een uitvaartdienst op onze locatie te organiseren. Een condoleance is in overleg wel mogelijk na sluitingstijd en buiten het openingsseizoen van De Kruidhof. Informeert u gerust naar de mogelijkheden

 

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10.00-17.00 uur

Woensdag

10.00-17.00 uur

Donderdag

10.00-17.00 uur

Vrijdag

10.00-17.00 uur

Zaterdag

10.00-17.00 uur

Zondag

12.00-17.00 uur

Pinkster en paasmaandag: 12.00-17.00 uur Geopend vanaf 1 april

Recensie Achterlaten

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding