Townhouse Hotel Maastricht – Genieten in de “huiskamer”

Townhouse Hotel Maastricht maakt dagelijkse dingen bijzonder. Bij ons staat authentieke gastvrijheid centraal, en natuurlijk Limburgse gezelligheid, in een modern jasje dan wel. We zijn niet voor niets een van de beste boutique hotels in Maastricht. Het hele jaar door leuke events of geniet van een heerlijke High Tea in Maastricht.

Townhouse is gelegen in het historische centrum van Maastricht op slechts 900 meter van de Markt met haar statige Raadhuis en 200 meter van het Centraal Station van Maastricht. Het Vrijthof is slechts 10 minuten lopen – kortom een ideale locatie om je bezoek aan Maastricht te combineren met een high tea of lunch bij het Townhouse Hotel.

Town House Hotel Maastricht

 

 

 

25,00 €
van:
28/04/2017
naar:
31/05/2019
Speciale Aanbieding

High Tea Maastricht

Tijdens onze high tea geniet je van heerlijke scones met confituur en clotted cream, hartige sandwiches en zoete hapjes waaronder macarons om je vingers bij af te likken. Daar schenken we natuurlijk lekkere thee bij of versgemalen koffie, de thee komt van het bekende Maastrichtse familiebedrijf Maison Blanche Dael waar de beste thee uit de regio vandaan komt! Kom je lekker bijkletsen met vriendinnen, collega’s of je gezin aan een tafel vol lekkers?

High Tea Maastricht

High Tea in Townhouse Hotel Maastricht bestaat uit:
•Diverse soorten thee van de Maastrichtse koffiebranderij en theepakkerij Maison Blanche Dael.
•Sandwiches in verschillende smaken
•Heerlijke vanille scones met confituur en clotted cream
•Zoete hapjes zoals macarons en brownies
•Wij houden indien gewenst rekening met vegetarische wensen of voedselintoleranties.

€ 25,- per persoon

Reserveren op basis van beschikbaarheid.

Een high tea reserveren bij Townhouse? Dat kan, ook als je niet bij ons logeert. Mail dan naar info@townhousehotels.nl of bel 043 321 11 11. Of boek hem samen met je logeerkamer als je binnenkort bij ons komt slapen!

Lees meer

Recensie Achterlaten

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Aankondiging opeisen