Vasserweg 37, 7638 PK Nutter

Routeplanner
Contact opnemen

Theehuis Dennenoord in het Twentse Nutter

Op een van de mooiste locaties in Twente, tussen Vasse en Ootmarsum, ligt Theehuis Dennenoord. Het Theehuis is een origineel houten pandje uit 1921 waar nostalgie de moderne tijd ontmoet. Het Theehuis bevindt zich tussen de bossen en is een ideale plek om uit te rusten na een heerlijke wandeling of fietstocht.

High Tea 22,50 pp

De huisgemaakte High Tea is de specialiteit van Theehuis Dennenoord. Een echte theemaaltijd waarbij u wordt verrast met voorgerechtjes geïnspireerd op het seizoen. Tea met scones, clotted cream & jam, teabread, taart, sandwiches, hartige hapjes en een voorgerecht. Inclusief onbeperkt thee.

High Tea en lunch Theetuin Dennenoord Nutter (Twente)

Afternoon Tea 16,50 pp

Ook serveren wij de traditionele Afternoon Tea met scones geserveerd met clotted cream en home made jam, sandwiches en tea sweets.

Kids Tea:  12,50 p.p.

Een aangepaste tea voor kinderen met een verrassing

Cream Tea: 9,50 pp

Wij serverend de cream tea met een bonbon, teabread en een scone en clotted cream & jam.
Daarnaast bent u van harte welkom voor een lunch of een stuk heerlijk gebak uit eigen keuken. En de op het erf gelegen Shop is ook zeker de moeite waard!

Wij zijn geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 11.00u.

Diverse ruimtes

Voor een gezellig en onvergetelijk feest of een ontspannen en productieve vergadering bieden we diverse mogelijkheden voor groepen tot 80 personen. We zijn ook een officiële trouwlocatie waar al menig huwelijk is voltrokken.

The Barn

Met The Barn beschikken we over een sfeervolle ruimte voorzien van een prachtige veranda met uitzicht over het Twentse landschap waar het tijdens de zomerdag heerlijk toeven is. Een mooie plek voor een feest met een uitgebreide tea of buffet. The Barn is tevens geschikt voor vergaderingen.

Cottage

Voor kleinere groepen is er de intieme ‘Cottage’, bijv. voor een High Tea met een besloten gezelschap tot maximaal 25 personen.

Engels’ Tuin

Onze vestiging in het stadspark van Ootmarsum is met z’n hoge ramen zeer geschikt voor kleine groepen tot c.a. 15 personen die apart willen zitten. Deze ruimte is ook ideaal voor vergaderingen met een klein gezelschap.

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

16,50

Maximum aantal gasten voor groepen

80

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?