Restaurant Tante Pietje in Den Bosch

Bistro Tante Pietje is gevestigd in de Korte Putstraat in ’s-Hertogenbosch, misschien beter bekend als het gezelligste eetstraatje van Nederland. In dit straatje zitten alleen maar eetgelegenheden en cafés. Tante Pietje is geopend in 2002 en niet meer weg te denken in dit straatje.

Restaurant Tante Pietje in Den Bosch is een heerlijk adresje als je graag nieuwe gerechtjes ontdekt. Het restaurant is goed gelegen in het centrum van Den Bosch, in het midden van de Korte Putstraat.
Het restaurant serveert veel klassiekers, maar heeft ook heel wat spannende gerechten op zijn kaart staan. Hierdoor vinden avontuurlijke klanten zeker iets naar hun smaak. Tante Pietje heeft een traditioneel en gezellig interieur waar gasten zonder twijfel tot rust kunnen komen en het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat iedereen zich onmiddellijk thuis voelt.

Gezelschappen

Ook voor gezelschappen staan wij open, in onze bistro hebben wij de gelegenheid om gezelschappen tot ongeveer 20 personen aan te nemen. Voor gezelschappen boven de 10 personen hebben wij onze menubrochure, hierin staan meerdere menu suggesties in variërende prijsklassen.
U kunt deze brochure aanvragen via het onderstaande e-mail adres, vul alle gegevens correct in en wij sturen u binnen enkele werkdagen de brochure toe.
Mocht u kiezen voor een menu dan verzoeken wij u dit een week voor aanvangsdatum van de reservering telefonisch aan ons door te geven.

Monday

vanaf 15:30

Tuesday

vanaf 15:30

Wednesday

vanaf 15:30

Thursday

vanaf 15:30

Friday

vanaf 15:30

Saturday

vanaf 12:00

Sunday

vanaf 12:00

Leave a Review

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

27,50

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim Listing