Pizza Restaurant Sugo – Westblaak in Rotterdam – Pizza zoals pizza bedoeld is

Italiaans Pizza Restaurant Sugo op de Westblaak in Rotterdam bekend van de Pizza Al Taglio is een authentiek Italiaans restaurant waar de deegwaren nog volgens origineel en biologisch recept worden bereid. Hier eet je de lekkerste pizza’s – licht en luchtig met bijzonder deeg en heel veel groente! Keuze uit ruim 60 pizza’s!

Pizza al taglio is geen makkelijk product. Het draait allemaal om de bodem: die moet perfect zijn. Deeg is een levend product en zeer gevoelig voor variaties in temperatuur, vochtigheidsgraad en druk. Het vereist aandacht en passie voor het vak.

Onze pizzabakkers genieten hiervan en stoppen er dan ook al hun energie in. Wij hebben het vak geleerd van onze huisadviseur en Italiaanse meesterbakker Giovanni. Hij komt regelmatig bij ons langs om de kwaliteit te controleren.

Pizza Restaurant Sugo Westblaak Rotterdam

Lekker vers en veelzijdig: pizza al taglio is het favoriete street food van Rome. Voor ieder moment van de dag. Combineer en deel verschillende stukken met familie, vrienden of collega’s.

We maken ons deeg volgens de authentieke bereidingswijze: met biologisch meel op basis van tarwe, spelt en soja. Het rijst na het kneden tot wel 72 uur. Zo wordt de bodem lekker licht en luchtig.

Bij Sugo kun je iedere dag kiezen uit 20 soorten pizza, waarvan veel vegetarisch. Met pizza al taglio kun je eindeloos variëren. Laat je verrassen door steeds weer nieuwe, unieke combinaties.

Pizza Restaurant Sugo Westblaak Rotterdam

Gezonde pizza? Ja! Het deeg bij Sugo is eiwit- en vezelrijker dan bij een normale pizza. En de pizza’s bevatten lekker veel verse groente – alles dagelijks vers in eigen keuken bereid.

In 2015 openden wij, Igor, Anne en Faruk de eerste Sugo in Rotterdam-centrum. Al snel volgde de tweede vestiging, in de Amsterdamse Pijp. Na onze eerste kennismaking met pizza al taglio waren wij direct verkocht. Een eenvoudig gerecht, dat juist daarom zo gevoelig is voor perfecte bereiding en gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Met veel geduld en met de hand bereid, in eindeloze variaties. Een perfect alternatief voor een broodje of sandwich. Met Sugo willen wij iedereen inspireren om kleurrijker, veelzijdiger en lekkerder te eten.

Maandag

10:30 - 22:00

Dinsdag

10:30 - 22:00

Woensdag

10:30 - 22:00

Donderdag

10:30 - 22:00

Vrijdag

10:30 - 22:00

Zaterdag

10:30 - 22:00

Zondag

10:30 - 22:00

Recensie Achterlaten

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen

Notice: Undefined index: text in /var/www/vhosts/bijzonderuiteten.nl/httpdocs/wp-content/uploads/cache/eventguide-child/_wplatte/_templates.item-extension.php-ede212139b391cfc8c80f462722fc30e.php on line 32

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie


Notice: Undefined index: text in /var/www/vhosts/bijzonderuiteten.nl/httpdocs/wp-content/uploads/cache/eventguide-child/_wplatte/_templates.item-extension.php-ede212139b391cfc8c80f462722fc30e.php on line 75
Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Aankondiging opeisen