Restaurant Westergasterras in Amsterdam – terrein Westergasfabriek

Restaurant Het WestergasTerras bevindt zich op het groene en historische terrein van de Westergasfabriek. het groene terrein van de historische Westergasfabriek. Met uitzicht op de bekende Gashouder en de pittoreske watertuinen, ligt het terras aan de westkant van het park. In de wintermaanden is het WestergasTerras binnen, met een gezellige haard en comfortable sofa’s. Zodra de lentezon begint te schijnen breidt het terras zich uit en naarmate de temperatuur stijgt, zo ook de ambiance! De menu kaart is klein, maar verandert met het seizoen.

Online Reserveren Via BookDinners

Restaurant Westergasterras op Westergasfabrieksterrein Amsterdam

Ideaal voor terrasliefhebbers maar ook als het kouder is kun je binnen in het restaurant genieten bij de open haard met uitzicht op het Westerpark. Het interieur kenmerkt zich door haar industriële uitstraling van baksteen, beton en roestig ijzer.

Op het Westergasterras kun je het gehele jaar door terecht voor heerlijke seizoensgerechten met een ruime keuze aan vegetarische en veganisten gerechten die grotendeels bij lokale leveranciers vandaan komen.

Het WestergasTerras is van 1 april tot 1 november 7 dagen in de week geopend. Daarnaast is er een wekelijks wisselend evenementen programma met op woensdag live muziek tijdens Westergasfabriek live, op donderdag de Summer breeze Latin-night, de wekelijkse vrijdagmiddagborrel met  verschillende Amsterdamse organisaties.

Restaurant Westergasterras op Westergasfabrieksterrein Amsterdam

Maandag

11:00 - 01:00

Dinsdag

09:00 - 01:00

Woensdag

11:00 - 01:00

Donderdag

11:00 - 01:00

Vrijdag

11:00 - 03:00

Zaterdag

10:00 - 03:00

Zondag

10:00 - 01:00

Recensie Achterlaten

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Aankondiging opeisen