Restaurant Westergasterras in Amsterdam – terrein Westergasfabriek

Restaurant Het WestergasTerras bevindt zich op het groene en historische terrein van de Westergasfabriek. het groene terrein van de historische Westergasfabriek. Met uitzicht op de bekende Gashouder en de pittoreske watertuinen, ligt het terras aan de westkant van het park. In de wintermaanden is het WestergasTerras binnen, met een gezellige haard en comfortable sofa’s. Zodra de lentezon begint te schijnen breidt het terras zich uit en naarmate de temperatuur stijgt, zo ook de ambiance! De menu kaart is klein, maar verandert met het seizoen.

Restaurant Westergasterras op Westergasfabrieksterrein Amsterdam

Ideaal voor terrasliefhebbers maar ook als het kouder is kun je binnen in het restaurant genieten bij de open haard met uitzicht op het Westerpark. Het interieur kenmerkt zich door haar industriële uitstraling van baksteen, beton en roestig ijzer.

Op het Westergasterras kun je het gehele jaar door terecht voor heerlijke seizoensgerechten met een ruime keuze aan vegetarische en veganisten gerechten die grotendeels bij lokale leveranciers vandaan komen.

Het WestergasTerras is van 1 april tot 1 november 7 dagen in de week geopend. Daarnaast is er een wekelijks wisselend evenementen programma met op woensdag live muziek tijdens Westergasfabriek live, op donderdag de Summer breeze Latin-night, de wekelijkse vrijdagmiddagborrel met  verschillende Amsterdamse organisaties.

Restaurant Westergasterras op Westergasfabrieksterrein Amsterdam

Monday

11:00 - 01:00

Tuesday

09:00 - 01:00

Wednesday

11:00 - 01:00

Thursday

11:00 - 01:00

Friday

11:00 - 03:00

Saturday

10:00 - 03:00

Sunday

10:00 - 01:00

Leave a Review

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim Listing