Uddelermeer 5, 3852 NR Ermelo

Routeplanner
Contact opnemen

Restaurant Theehuis Uddelemeer in Uddel

Dit theehuis restaurant ligt in Uddel (bij Ermelo-Garden-Putten) in een schitterend bosgebied. Ook heel geschikt met kinderen want het restaurant biedt een weideterras met afgesloten speelweide.  Gelegen temidden van bossen en heidevelden geniet het restaurant bekendheid als vertrek- en aankomstpunt voor wandel- en fietstochten.

Naast de reguliere menukaart biedt het restaurant ook een seizoenskaart, wildkaart en buffetkaart. En als theehuis kun je hier met groepen vanaf 20 personen genieten van de high tea.

Restaurant Theehuis Uddelermeer - Uddel (Ermelo)

Het restaurant is befaamd om zijn kaart waarin zowel de streekgerechten aan bod komen als de Franse keuken. Iedere week tovert de chef kok een drie gangen weekmenu op tafel voor een aangename prijs. Voor de kwaliteit prijsverhouding kreeg het Restaurant Theehuis Uddelermeer een vermelding in het blad ‘Lekker’. Maar daarnaast biedt het restaurant voor de kleintjes ook een uitgebreide pannenkoeken kaart (tot 17.00 uur).

In de regio is de vlees-kalver-productie een voorname bron van inkomsten voor de bevolking. Veevoederbedrijf Alpuro voert een label voor het dier vriendelijk produceren van kalfsvlees. Voor de de kalfslever en kalfsentrecôte van Peters Farm verheugt ons restaurant zich in een groeiend aantal vaste gasten!

De keuken van Restaurant Theehuis Uddelermeer is niet alleen zeer  gespecialiseerd in het bereiden van kalfsvlees. Ook onze visgerechten mogen er zijn. Daarnaast wordt in de seizoenen ingespeeld op onder andere verse asperges, haring, honing en wildgerechten.

Bekijk via deze link onze menukaart http://www.uddelermeer.nl/menukaart-2/

20,00 €
Vanaf:
06/02/2019
Speciale Aanbieding

Groepen

Als locatie is Restaurant Theehuis Uddelermeer bij uitstek geschikt voor het houden van uw activiteit. Mede door de centrale ligging te midden van de Kroondomeinen is Restaurant Theehuis Uddelermeer bij uitstek geschikt als start en aankomstpunt voor alle soorten clubs en verenigingen.Wij hebben vele mogelijkheden zoals ons restaurant, de serre en het Koetshuis om uw leden goed te laten vertoeven. Ruime parkeermogelijkheid is aanwezig.

Lees Meer
Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00 - 20:00

Woensdag

10:00 - 20:00

Donderdag

10:00 - 20:00

Vrijdag

10:00 - 21:00

Zaterdag

10:00 - 21:00

Zondag

10:00 - 21:00

Wij zijn de maandagen gesloten. Geopend vanaf 10.00 uur De keuken is open vanaf 12.00 uur

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

29

Maximum aantal gasten voor groepen

250

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Deze locatie is reeds geclaimed

Vragen?