Talentino Mestreech, Grote Gracht 74, 6211 SZ Maastricht

Routeplanner
Contact opnemen

Talentino Mestreech in Maastricht

Talentino Mestreech is gevestigd in een goddelijke omgeving: het voormalige ursulinenklooster. Een pittoreske, authentieke en bovendien oergezellige locatie in hartje Maastricht.

Talentino Mestreech fungeert ook als een ontmoetingsplek voor bewoners uit de buurt. Gasten kunnen gebruik maken van de ruimten binnen en bovendien van het fraaie terras op de sfeervolle binnenplaats. Hier waant u zich in Zuid-Frankrijk!Vanaf september 2015 zullen onze Talenten in Talentino Mestreech met veel enthousiasme en passie klaarstaan voor onze gasten. Bij de begeleiding van onze Talenten ligt op een respectvolle benadering en het benutten van mogelijkheden en hulp- bronnen. Oplossingsgericht werken heeft veel te bieden. Het geeft erkenning en waardering aan het Talent, focust op oplossingen en niet op problemen, schept optimisme, hoop en een positief toekomstperspectief voor het Talent. Talenten die bij ouders thuis, bij Zorgbureau Talent, zelfstandig óf bij collega-zorgaanbieders wonen zijn welkom om gebruik te maken van het unieke dagbestedings”recept” Talentino Mestreech.

Maandag

10:00 - 22:00

Dinsdag

10:00 - 22:00

Woensdag

10:00 - 22:00

Donderdag

10:00 - 22:00

Vrijdag

10:00 - 22:00

Zaterdag

10:00 - 22:00

Zondag

gesloten

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Vragen?