Restaurant Beetsterzwaag – Restaurant Prins Heerlijck

In het pittoreske Friese Beetsterzwaag vind je Restaurant Prins Heerlijck met een toegankelijke Frans-Mondiale Keuken met regionale -en seizoensproducten.

Online Reserveren Via BookDinners

Restaurant Prins-Heerlijck biedt verschillende ruimtes

OPENHAARDKAMER
De Openhaardkamer is een kleine gezellige ruimte met origineel plafond en schouw (in de winter met een knisperend haarvuur). De ruimte is overdag ideaal voor een kopje koffie met iets lekkers, een lichte lunch of een borrel. `s Avonds is de sfeervolle ruimte gedekt voor het diner. De ruimte is tevens zeer geschikt voor besloten gezelschappen tussen de 17 en 25 personen, dit is afhankelijk van de verwachte drukte mogelijk.

SERRERESTAURANT

Het in 1995 aangebouwde Serrerestaurant is op unieke wijze in dezelfde stijl gebouwd als de rest van het pand. De ruimte is beschikbaar voor een à la carte lunch of diner. De Serre leent zich ook uitstekend voor besloten gezelschappen (tussen de 28 en 45 personen) en in combinatie met andere ruimtes voor recepties tot  zo`n 200 personen en diners tot 90 personen. Tevens is de serre te huur voor workshops, lezingen of presentaties.

OPKAMER
Aangrenzend aan de Vinotheek is de authentieke en uiterst knusse Opkamer. De prachtige ‘stamtafel’ leent zich uitstekend voor 6 tot 9 personen. Geschikt voor lunch, vergadering, high tea of diner.Tevens als romantische dinerruimte in gebruik voor 4 ‘stelletjes’.

TUINKAMER
Aan de achterzijde van het pand met uitzicht op ons privacyrijcke Tuinterras bevindt zich onze Tuinkamer. Deze zeer knusse ruimte is erg geliefd bij onze gasten vanwege de hoge mate van privacy. Hij wordt veelal gebruikt voor familielunch of -diner, maar ook zakenlunch of -diner en voor vergaderingen. Vanaf ongeveer 10 personen (aan één tafel tot 14 personen en totaal tot 20) leent de ruimte zich perfect. Door het mooie uitzicht straalt de ruimte rust uit.

VINOTHEEK
Een prachtige eyecatcher in Prins Heerlijck is de centraal gelegen Vinotheek. Hier liggen alle wijnen, welke wij voeren in het zicht en bieden wij plaats voor losse tafels dan wel gezelschappen tot 12 personen. De opvallende rode bank biedt heerlijk comfort.

VAN TEYENSBAR
Links voor in het pand bevindt zich de aperitiefbar de van Teyensbar, genoemd naar de bouwers van het pand. Hier bieden wij overdag plaats voor een drankje of een lichte lunch. `s avonds is de ruimte geschikt voor uw aperitief en/of digestief. Ook bent u hartelijk welkom om gewoon lekker aan de bar plaats te nemen.

TUINTERRAS
Het privacyrijcke Tuinterras van Prins Heerlijck is in de wijde omgeving bekend. Op een zomerse dag is het de ideale plek voor een kopje koffie of een lichte lunch tijdens een fietstocht of wandeling. Op mooie zonnige dagen wordt het terras volledig gedekt en leent zich dan uitstekend voor een intiem  diner, waarbij de mediterrane gevoelens haast niet uit kunnen  blijven. Uiteraard gebruiken wij het Tuinterras in overleg ook voor een bruiloft of partij.

KEUKEN
Het kloppend hart van Prins Heerlijck. Hier worden alle gerechten ambachtelijk bereid vanuit een Frans-Mondiale keuken.Chefkok Jaap Eerdmans en zijn team weten steeds weer verrassende, maar toch herkenbare creaties te bedenken met zoveel mogelijk gebruik van regionale en seizoensproducten.Onze ambachtelijke slager, Menno Hoekstra uit Anjum, slacht alles zelf en haalt zijn vlees zo dicht mogelijk uit de buurt. In het seizoen komt de paling van palingvisser en roker Everen de Vries en het meeste vis krijgen wij uit vissersdorp Lemmer van Lehos.

 

Maandag

VANAF 11.30 UUR

Dinsdag

VANAF 11.30 UUR

Woensdag

VANAF 11.30 UUR

Donderdag

VANAF 11.30 UUR

Vrijdag

VANAF 11.30 UUR

Zaterdag

VANAF 13.00 UUR

Zondag

VANAF 13.00 UUR

Recensie Achterlaten

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

37,75

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding