Opmerkingen openingstijden
12:00-15:00 en vanaf 18:00. Afwijking van deze openingstijden op aanvraag.
Restaurant Oosterhout: Zout & Citroen
Chef Bram Helleman van Restaurant Zout & Citroen in Oosterhout verwend zijn gasten met westerse gerechten met oosterse invloeden waarbij de orientaalse kruiden de verrassing brengen. Bijzonder Uit Eten dus in dit restaurant in Oosterhout waarbij de Franse basis keuken doorweven is met kruiden uit de Orient.
Zout&Citroen in het Brabantse Oosterhout is het restaurant van Bram en Patricia Helleman. Patricia zorgt er als gastvrouw voor dat een bezoek aan het restaurant voelt als een warme deken. Bram Helleman is als chefkok de drijvende kracht van het keukenteam. Deze jonge chef werkte vroeger onder andere met Pascal Jalhay bij Restaurant Vermeer (2 Michelinsterren). In 2014 namen Bram en Patricia Zout&Citroen over van hun voorgangers. In 2019 onderging het restaurant een complete restyling.
Keukenteam Restaurant Zout & Citroen
Het keukenteam staat onder de leiding van Bram Helleman, deze jonge chef heeft vele paden in de horeca bewandeld waaronder 2 michelin sterren restaurant Vermeer. Zijn kookstijl kenmerkt zich doordat hij alle zintuigen aanspreekt. "Het plaatje moet kloppen, van de eerste aroma's tot de friandises bij de koffie". "Eten is een beleving en niet alleen een basisbehoefte".
Restaurant team Zout & Citroen
Onze 'zwarte' brigade staat onder leiding van Patricia Helleman, zij heeft van jongs af aan ervaring opgedaan in verscheidene horecagelegenheden in de regio. "Gasten willen niet langer alleen een stijve ober aan tafel, de 'zwarte brigade' moet buiten de correcte technieken ook contact kunnen maken met hun gasten. Een bezoek aan ons restaurant moet dan ook voelen als een warme deken".
Menus
5-gangen: 67,50 wijn arr. 38,50
7-gangen: 82,50 wijn arr. 54,00
9-gangen: 105,- wijn arr. 68,50
11-gangen amuse menu: 125,-
12:00-15:00 en vanaf 18:00. Afwijking van deze openingstijden op aanvraag.
Restaurant Oosterhout: Zout & Citroen
Voeg een review toe