Ridderstraat 86, 4902 AC Oosterhout

Routeplanner
Contact opnemen

Restaurant Oosterhout: Zout & Citroen

Chef Bram Helleman van Restaurant Zout & Citroen in Oosterhout verwend zijn gasten met westerse gerechten met oosterse invloeden waarbij de orientaalse kruiden de verrassing brengen. Bijzonder Uit Eten dus in dit restaurant in Oosterhout waarbij de Franse basis keuken doorweven is met kruiden uit de Orient.

Zout&Citroen in het Brabantse Oosterhout is het restaurant van Bram en Patricia Helleman. Patricia zorgt er als gastvrouw voor dat een bezoek aan het restaurant voelt als een warme deken. Bram Helleman is als chefkok de drijvende kracht van het keukenteam. Deze jonge chef werkte vroeger onder andere met Pascal Jalhay bij Restaurant Vermeer (2 Michelinsterren). In 2014 namen Bram en Patricia Zout&Citroen over van hun voorgangers. In 2019 onderging het restaurant een complete restyling.

Restaurant Zout & Citroen Oosterhout

Keukenteam Restaurant Zout & Citroen

Het keukenteam staat onder de leiding van Bram Helleman, deze jonge chef heeft vele paden in de horeca bewandeld waaronder 2 michelin sterren restaurant Vermeer. Zijn kookstijl kenmerkt zich doordat hij alle zintuigen aanspreekt. “Het plaatje moet kloppen, van de eerste aroma’s tot de friandises bij de koffie”. “Eten is een beleving en niet alleen een basisbehoefte”.

Restaurant team Zout & Citroen

Onze ‘zwarte’ brigade staat onder leiding van Patricia Helleman, zij heeft van jongs af aan ervaring opgedaan in verscheidene horecagelegenheden in de regio. “Gasten willen niet langer alleen een stijve ober aan tafel, de ‘zwarte brigade’ moet buiten de correcte technieken ook contact kunnen maken met hun gasten. Een bezoek aan ons restaurant moet dan ook voelen als een warme deken”.

Menus

5-gangen: € 67,50 wijn arr. € 38,50
7-gangen: € 82,50 wijn arr. € 54,00
9-gangen: € 105,- wijn arr. € 68,50
11-gangen amuse menu: € 125,-

 

 

Maandag

12.00 - 15.00 uur en vanaf 18.00 uur

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

Gesloten

Donderdag

12.00 - 15.00 uur en vanaf 18.00 uur

Vrijdag

12.00 - 15.00 uur en vanaf 18.00 uur

Zaterdag

Vanaf 18.00 uur

Zondag

Vanaf 18.00 uur

Afwijking van deze openingstijden op aanvraag.

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?