Vijfeikenweg 56, Oosterhout

Routeplanner
Contact opnemen

Restaurant Oosterhout: Gasterij de Seterse Hoeve

SINDS 17 OKTOBER 2019 IS DE SETERSE HOEVE DEFINITIEF GESLOTEN!

Lunch, diner, terras, trouwlocatie, feestzalen en feestlocatie tot 600 gasten, brunch, high tea, vergaderen of workshops? Het kan in Gasterij de Seterse Hoeve in Oosterhout

De ideale locatie om even uit te blazen, een kopje koffie te drinken, even lekker te lunchen, een terrasje te pikken, gezellig te dineren, rustig te vergaderen of uw feestje te vieren.

Ruim terras

Gasterij de Seterse Hoeve beschikt over diverse terrassen. Naast een terras bij de Brasserie hebben we nog twee ruime terrassen die bij onze zalen horen. Een privéterras voor uw feest is dus ook één van de mogelijkheden! Het terras bij de Brasserie en Serre voorziet in ruim 80 zitplaatsen in een groene omgeving, waarvan wandelaars, fietsers maar ook zeker zakenlieden regelmatig gebruik maken. Neem daarbij een uitgebreide lunch- en dinerkaart, een vernieuwde borrelkaart en natuurlijk enthousiast personeel en uw dag kan niet meer stuk. Ook honden zijn van harte welkom en worden voorzien van een bakje water, ook zij tellen mee.

Trouwen bij de Seterse Hoeve

Gasterij de Seterse Hoeve is een prachtige, landelijke setting voor uw trouwdag. U kunt deze onvergetelijke dag bovendien geheel op één locatie laten plaatsvinden, want wij zijn een officiële trouwlocatie in Oosterhout, beschikken over diverse feestzalen en weten als de beste hoe we een heerlijk diner voor u kunnen presenteren. Of u nu kiest voor een kleine receptie met hapjes of een compleet buffet en een spetterend, aangekleed avondfeest…bij de Seterse Hoeve kan het allemaal.

Feestzalen

In onze ruimtes met capaciteiten uiteenlopend van 20 tot 600 personen kunt u alle soorten maaltijden gebruiken, van broodjes, uitgebreide buffetten, brunches tot luxe diners. Wij beschikken over meerdere terrassen en een gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Ook als u iets te vieren heeft bent u bij ons aan het juiste adres.

Denk onder andere aan:

 • Personeelsfeest
 • Jubileum
 • Opening
 • Special voor uw vaste klanten
 • Personeelsdiner
 • Themafeesten

Arrangementen en workshops

Activiteiten, workshops, arrangementen, teambuilding, themadiner….De Seterse Hoeve denkt graag met u mee om uw dag optimaal in te vullen! Of u nu met 4 personeelsleden bent of met 300, of u nu met 10 vrienden bent of een hele familie van 80 personen, bij Gasterij de Seterse Hoeve kunt u altijd terecht. Door de 5 verschillende zalen, het evenemententerrein en de jarenlange ervaring is elk feest mogelijk.
Mogelijkheden:

 • Wie is de Mol
 • Schermworkshop
 • Boogschieten
 • GPS Tocht
 • Casino avond
 • Zeskamp
 • Ludiek teambuilding programma

Het verhaal achter de Seterse Hoeve

Veel van onze gasten weten nog dat er op de plaats waar nu de Seterse Hoeve staat een oud boerderijtje stond met een cafeetje. Toen bleek dat zoonlief het café niet over zou nemen is het pand te koop gezet. Helaas heeft het allemaal heel lang geduurd met vergunningen, waardoor er heel lang een bouwval gestaan heeft. Maar ruim 8 jaar geleden was het dan zover: de opening van Gasterij de Seterse Hoeve!

De Seterse Hoeve is echter De Seterse Hoeve niet zonder de twee personen erachter die hét kloppend hart vormen van deze fantastische horecazaak. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij Gasterij de Seterse Hoeve en dit was ook al het geval bij de eerdere bedrijven van Edwin en Anita van de Wouw.

Van de Wouw zelf is een horecaman in hart en nieren en komt ook uit een echte horecafamilie. En zijn vrouw? “Ze is gewoon een goede gastvrouw, altijd al geweest’, aldus Edwin. Na de opening zijn de puntjes op de i gezet en was het pand echt af. In 2013 is de serre aan de brasserie gebouwd en werd ook het gezellige loungeterras gerealiseerd. Zo blijft de familie werken aan de Seterse Hoeve en hopen zij u nog heel veel jaar van dienst te mogen zijn.

 

 

23,50 €
Vanaf:
28/10/2017
Speciale Aanbieding

Brunch in Oosterhout

Brunch

Onze brunch bestaat uit 3 gangen. Een heerlijke hors d’oeuvre met luxe vis- en vleessoorten als voorgerecht, divers warme vis- en vleessoorten als hoofgerecht met warme groenten, paella en aardappelgarnituren zoals friet en/of aardappelkroketjes en een grand dessert na.

Wij serveren de brunch voor €23,50 pp

Te reserveren vanaf 4 personen, kinderen tot 11 jaar aangepast menu voor 1/2 geld. Op feestdagen gelden er andere prijzen.

Lees Meer

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Maximum aantal gasten voor groepen

600

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?