Restaurant Mauve & Bar in Laren in het Gooi

In het hart van Laren in het Gooi ligt restaurant MAUVE  Restaurant & Bar, vernoemd naar de Larense meester-schilder Anton Mauve. De oude Saksische boerderij is modern gerestaureerd en ingericht en heeft een perfecte ligging in het centrum van Laren. De prachtig gelegen Brink met zijn parken en vijver ligt direct aan ons terras.

Mauve restaurant & bar staat voor het goede leven: goede koffie, lekkere dranken en eten om met elkaar van te genieten. Mauve is spannend, gemoedelijk en tegelijkertijd vertrouwd, een plek om thuis te voelen, te genieten en te ontmoeten.  Op de kaart staan huisgemaakte soepen, diverse maaltijdsalades, ambachtelijk gebakken brood en lunch classics zoals onze Mauve burger en Fish&Chips van bijvangst.

Grote zin in wat lekkers, maar kleine trek? Kies er dan voor om onze kleine wereldreis gerechtjes zoals Pekingeend, Flammkuchen of Gyoza kip ponzu te proeven of met elkaar te combineren.

Mauve Restaurant & Bar beschikt ook over een aparte ruimte die uitstekend geschikt is voor borrel, feest en verschillende type diners voor groepen.

In het restaurant hangt een wisselende expositie van kunst, in samenwerking met I-Laren.

1 Upcoming Events

Sort by

Kerstdiner buiten de deur: Kerst viert u in stijl bij Mauve met het Kerstdiner De wintertijd is ingegaan, en buiten is het guur. Tijd om de agenda’s te trekken voor de komende Kerst. Zelf thuis achter het fornuis of lekker aanschuiven bij Mauve?Geniet op 1ste of 2e kerstdag van een heerlijk 4-gangen kerstmenu bij Restaurant Mauve in het Gooi voor maar € 49.50 ppWij nodigen u graag uit om op 1e of 2e kerstdag te komen genieten van een kerstmenu.Op beide kerstdagen serveren wij naast de à la carte kaart onderstaand 4-gangen kerstmenu. U bent welkom vanaf 17.00 uur. 4 gangen Kerstdiner voor Cannelloni van gerookte zalm garnaaltjes | ricotta | waterkers | mierikswortelcrème tussen Tomatenbouillon truffel champignon ravioli hoofd Gebakken hertenbiefstuk knolselderijmousseline | kingboleet | jus van koffie en chocola dessert Proeverij van chocolade 49.5 p.p.   Reserveren voor Kerst? Wilt u een tafel reserveren voor het kerstdiner, klik hier. Vergeet niet gelijk uw dieetwensen of allergieën te vermelden.

Monday

10:00 - 23:00

Tuesday

10:00 - 23:00

Wednesday

10:00 - 23:00

Thursday

10:00 - 23:00

Friday

10:00 - 23:00

Saturday

10:00 - 23:00

Sunday

10:00 - 23:00

Dagelijks geopend vanaf 10.00 uur voor koffie/thee, lunch, diner of een drankje met hapje.

Leave a Review

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

35

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim Listing