Grote Looiersstraat 7, 6211 JH Maastricht

Routeplanner
Contact opnemen

Restaurant Lure in Maastricht

Wie de charme van Maastricht wil leren kennen moet haar zoeken op snijpunten van het verleden en het heden. Restaurant LURE past in die zoektocht. Het oude stadscafé ligt, ingebed, in het verleden van de stad met haar rijke historie en haar tradities.

Hedendaagse gastvrijheid, in een ambiance die de tijd van weleer nog steeds uitademt, zorgt dat de gast kan genieten van de persoonlijke aandacht en het goede uit keuken en tapkraan. Uit de tapkraan vloeit het eerlijke goud dat de naam Brand draagt; bier waar we ‘gruuts’ op zijn. De liefhebber van wijn kan kiezen uit diverse kwaliteitswijnen. Tijdens de middag en avonduren presenteert stadscafé LURE een uitgebreide kaart waar diverse huisgemaakte producten op prijken.

In het sfeervolle café of op het terras, in de schaduw van de platanen, is het dan goed toeven. Restaurant LURE biedt ook de juiste entourage voor het intieme familiefeestje of de gezellige bedrijfsborrel. LURE ligt op loopafstand van het centrum van de stad en parkeren in de directe omgeving behoort nog tot de mogelijkheden. LURE organiseert bovendien bijzondere evenementen zoals het Salsa- en Tangofestival tijdens het laatste weekend van de maand augustus.

Over Restaurant Lure

Het succesvolle ondernemers duo Rick Moenen & Ivo Nijskens openden op 8 april 2019 hun nieuwe zaak “Restaurant Lure” aan de Grote Looiersstraat 7 in Maastricht. Daarmee gaat een grote wens in vervulling. Na 5 succesvolle jaren in de Tramhalte aan het Cannerplein terug naar de binnenstad, naar een historische plek in het Jekerkwartier. Niets werd in de afgelopen maand aan het toeval overgelaten om “Restaurant Lure” de uitstraling te geven die het verdiend als moderne Franse Bistro. Een nieuwe keuken en een nieuw interieur zorgen er samen met nieuw meubilair voor dat elke gast zich meteen thuis voelt. Daarbij een keuze uit de gerechten op de nieuwe en uitgebreide lunch- en dinerkaart vergezeld van mooie wijnen bezorgt elke bezoeker een authentiek vakantiegevoel. Gerechten waarmee “Lure” absoluut onderscheidend is!

In de zon op het mooiste terras van Maastricht mijmerend over de mooie dingen van het leven. Een gezellig onderonsje met vrienden en bekenden, een praatje zelfs met onbekenden maakt “Lure” dé ontmoetingsplaats voor jong en oud! Genieten van de mooie dingen in het leven……c’est la vie bij “Lure” in hartje Maastricht!

Vriendelijkheid, kwaliteit en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij “Lure”! Niets is het team te veel om elke gast het gevoel te geven speciaal te zijn. Voor een kop koffie, een lunch of een uitgebreid diner, iedereen is meer dan welkom in het meest Franse deel van Maastricht dat qua sfeer en uitstraling kan wedijveren met bekende wijken in Parijs als het Quartier Latin en Montmartre.

“Restaurant Lure” is elke dag geopend van 10.00 uur ’s morgens tot 24.00 uur ’s avonds. En natuurlijk blijft “Lure”  traditionele activiteiten als tango- en salsa-avonden, Jekerjazz en The Art Life ondersteunen en mee uitvoeren.

Rick & Ivo, horecaondernemers pur sang heten u, samen met het hele team van “Restaurant Lure”, meer dan van harte welkom in hun nieuwe zaak. Vol passie hebben zij de afgelopen maand gewerkt tot het moment dat de verbouwing was afgerond en de verf opgedroogd. Nu de deur weer open kan gaan en het terrasmeubilair naar buiten kan, staan zij klaar om u als gewaardeerde gast met open armen en vol enthousiasme te begroeten op die bijzondere plek in Maastricht: bij “Lure”!

Maandag

10:00 - 00:00

Dinsdag

10:00 - 00:00

Woensdag

10:00 - 00:00

Donderdag

10:00 - 00:00

Vrijdag

10:00 - 00:00

Zaterdag

10:00 - 00:00

Zondag

10:00 - 00:00

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Vragen?