Restaurant Le Meridien in Den Bosch

Verrassend restaurant in een gezellige straat – Eigentijdse inrichting en gastronomische gerechten en gastvrije bediening! Voor een heerlijk avondje uit in Den Bosch is restaurant Le Meridien een perfecte keuze.

Een avond genieten in een compleet ge-restyled, sfeervol en intiem restaurant, gelegen in de Korte Putstraat in het hartje van Den Bosch. Zie, beleef en proef de sfeer en gastvrijheid welke zo kenmerkend zijn voor ons restaurant in Den Bosch. Laat u verrassen door de chefs.

Wilt u verzekerd zijn van een tafeltje in ons restaurant, reserveer dan even van tevoren. Reserveren is gewenst maar niet noodzakelijk.

Zowel vis-, als vleesspecialiteiten worden dagelijks vers bij ons aangeleverd. De met zorg gekozen wijnen, afkomstig van gerenommeerde wijnhuizen, zijn de kroon op een avond van grenzeloos genieten.

Kortom, een lekker avondje genieten in ons restaurant in het centrum van Den Bosch. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor zakelijke diners.

Restaurant Le Meridien in Den Bosch

Monday

17:30 - 22:00

Tuesday

17:30 - 22:00

Wednesday

17:30 - 22:00

Thursday

17:30 - 22:00

Friday

17:30 - 22:00

Saturday

17:30 - 22:00

Sunday

17:30 - 22:00

Restaurant Le Méridien is iedere dag geopend. Openingstijden tijdens feestdagen kunnen afwijken. Houd daarvoor onze Facebook pagina in de gaten.

Leave a Review

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim Listing