Spiekweg 7, 7635 LP Lattrop

Routeplanner
Contact opnemen

Restaurant ’t Spieck Landgoed de Holtweijde in Lattrop

Dineren op Landgoed de Holtweijde is een culinaire belevenis.Als u optimaal wilt genieten van de gerechten die wij u presenteren adviseert maître-sommelier Arthur Lentelink u met alle plezier over bijpassende wijnen. Na zo’n heerlijke avond kunnen wij ons voorstellen dat u niet meer naar huis wilt rijden. Daarvoor hebben wij ons culinaire arrangement samengesteld. Geniet van een diner, blijf heerlijk overnachten en kom ’s morgens nog even terug voor het uitgebreide ontbijt buffet.

Met zorg, aandacht en liefde stellen we de kaart van restaurant ’t Spieck samen. Deze wordt minimaal vier keer per jaar vernieuwd en biedt altijd topkwaliteit, zowel à-la-carte als onze keuze menu’s.

Aldus de inspecteurs van de MICHELIN Gids

In dit landgoed krijgt u een mooi voorbeeld van klassieke landelijke elegantie, zicht op de velden incluis. De chef creëert smaken die duidelijk aanwezig zijn, de bereidingen zijn gul en gebaseerd op verse producten. Elk gerecht vormt een mooi geheel. Een ritje naar dit landgoed is de moeite waard!

Welkom op het mooiste Landgoed van Nederland!

Hoe ver moet je reizen om stilte te horen, waar is het ’s nachts nog écht donker?
Genieten is van alle tijden. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, op Landgoed De Holtweijde laat elk seizoen zich van zijn mooiste kant zien. In ons viersterren hotel bieden wij u het hele jaar door een gastvrij onthaal. In een exclusieve ambiance, omringd door rust, ruimte, comfort, goede smaak en warme aandacht, kunt u zich tegoed doen aan al het aangenaams dat stijlvol landleven te bieden heeft. Welkom op Landgoed De Holtweijde, het mooiste landgoed van Nederland!

Restaurant ’t Spieck Landgoed de Holtweijde in Lattrop

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

37

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?