AB Harrewijnstraat 45, 3544 AL Utrecht

Routeplanner
Contact opnemen

Restaurant Hoge Weide in Utrecht

De Hoge Weide is een bijzondere locatie met bijzondere medewerkers. Bij de Hoge Weide werken naast ons professionele horecateam mensen met een verstandelijke beperking in de huishouding, de keuken en de bediening. De Hoge Weide is een dagbestedingsproject van stichting Reinaerde, zorgorganisatie in de regio Utrecht.

Ons restaurant bestaat uit een gezellig en stijlvol interieur dat plaats biedt aan zo’n zestig gasten. Oude werktuigen die in ons restaurant staan, getuigen nog van het boeren verleden. Voor alle momenten van de dag kunt u bij ons terecht. Voor een gezellig kopje koffie tijdens het winkelen of een afspraak met een goede buur of verre vriend, lunchen op ons groene terras of lekker dineren met vrienden of familie.

Restaurant en vergadercentrum De Hoge Weide is gesitueerd in een voormalige boerderij, centraal gelegen in Parkwijk, in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn. Wij zijn snel te bereiken vanaf de snelweg en in onze omgeving zijn voldoende gratis parkeerplekken.

In ons sfeervolle restaurant met een uitnodigend terras kunt u genieten van (h)eerlijke gerechten en seizoenschotels, een lekkere lunch proeven of onthaasten met een kopje koffie met huisgemaakt gebak.

Ook verzorgen wij voor borrels, barbecue, feesten of diners al uw cateringen, ook op locatie, eventueel met partytent, inrichting en personeel. Graag maken wij voor u een offerte op maat.

Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 22.00 uur en zondag van 15.00 uur tot 22.00 uur.
In overleg kunnen wij u eventueel ook op maandag ontvangen.

Groepen

Restaurant De Hoge Weide is geschikt voor verschillende gelegenheden. U kunt bij ons ontbijten, lunchen en dineren, zowel zakelijk als privé. Ook borrels en feesten behoren tot ons aanbod. Grotere groepen zijn welkom. Wij beschikken daarnaast over twee vergaderzalen tot maximaal 65 personen. Lunchpakketten en catering verzorgen wij op uw locatie indien u dit wenst.

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00 - 22:00

Woensdag

10:00 - 22:00

Donderdag

10:00 - 22:00

Vrijdag

10:00 - 22:00

Zaterdag

11:00 - 22:00

Zondag

15.00 - 22.00

Onze keuken is geopend tot 20.30 uur

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Vragen?