Meersweg 9, 9001 GB Grou

Routeplanner

-

Contact opnemen

Restaurant Het Theehuis in Grou Friesland

Bijzonder Uit Eten op bezoek bij restaurant het Theehuis in Grou Friesland. Een heerlijk restaurant met twee prachtige terrassen aan het water. Het eerste terras op de begane grond, grenzend aan de aanlegsteiger (je kunt hier met je bootje aanleggen) en het tweede terras op de eerste verdieping met een schitterend uitzicht over de haven en het Pikmeer. Na een brand werd het Theehuis opnieuw neergezet met een stoere look van zink, hout en riet. Beneden biedt het Theehuis een grote open keuken en boven een bar met live-cooking.

Het Theehuis aan het Pikmeer in Grou is al jarenlang een begrip onder de watersporters. Je kunt er terecht voor een gezellige borrel, lunch of diner en dat alles met een prachtig uitzicht!. Ook voor een verjaardag, jubileum, reunie, bruiloft of receptie kun je terecht bij het Theehuis.

Tip: Huur een sloep of zeilboot en ga aansluitend bij het Theehuis (eigen aanlegsteiger) borrelen of dineren. Bij Watersportbedrijf Anja huur je eenvoudig in een paar klikken een sloep

 

23,90 €
Vanaf:
01/06/2019
Speciale Aanbieding

Surf & Turf

Surf & Turf bij het Theehuis in Grou

Biefstuk in het goede gezelschap van wilde Argentijnse en in knoflook gemarineerde gamba’s. Met aïoli en sriracha mayonaise

Lees Meer
Maandag

10.00-21.00

Dinsdag

10.00-21.00

Woensdag

10.00-21.00

Donderdag

10.00-21.00

Vrijdag

10.00-21.00

Zaterdag

10.00-21.00

Zondag

10.00-21.00

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

29

Maximum aantal gasten voor groepen

1

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?