Restaurant Naarden Vesting: Eetcafe Het Hert

Restaurant Het Hert in Naarden Vesting is een begrip in het Gooi. Heerlijk en betaalbaar uit eten in een monumentaal pand. Bij Het Hert heeft u al een heerlijk 3-gangen menu voor maar 18,50!  Daarnaast hebben wij een uitgebreide kaart, heerlijke wijnen en diverse lunchmenu’s.

Uiteten is ‘genieten’ bij Het Hert in Naarden-Vesting

Bent u op zoek naar een goed restaurant in Naarden Vesting in het Gooi waar u heerlijk kunt eten? Dan is Het Hert in Naarden-Vesting écht iets voor u! Bij ons is

Team Restaurant Het Hert Naarden Vesting

iedere lunch, ieder diner en zelfs iedere hap een waar genot. Niet alleen vanwege onze heerlijke gerechten en uitgebreide menukaart, maar ook vanwege de unieke locatie, ons enthousiaste personeel, de uitstekende kwaliteit en onze scherpe prijzen. Uiteten bij Het Hert is een échte beleving.

Het Hert sinds 1630

Ons restaurant bestaat al sinds 1630 en is een prachtig rijksmonument. Tijdens uw bezoek aan Naarden-Vesting (één van de best bewaarde vestingsteden van Europa) is het dan ook zeker de moeite waard om eens langs te komen bij Het Hert. En u bent zeker niet de eerste: we worden al honderden jaren bezocht door gasten uit het Gooi én de wijde omtrek.

Binnen én buiten

Bij Het Hert geniet u niet alleen binnen, maar ook buiten van uw gerecht, de lekkerste wijnen en heerlijke bieren. Bij ons kunt u kiezen uit de prachtige en lichte serre, een gezellig ‘bruin café’ en een groot en zonovergoten buitenterras met maar liefst tachtig plekken. Het Hert biedt dus keuzemogelijkheden genoeg! De serre heeft een mooi uitzicht op het terras en u kunt er genieten van de eerste zonnestralen. Natuurlijk met een heerlijk glas wijn, kop koffie of gebakje in de hand.

Uitgebreide kaart

Wanneer u bij Het Hert komt lunchen of dineren, kunt u onder andere kiezen uit een heerlijk én betaalbaar driegangenmenu naar keuze. Dit menu, dat al geserveerd wordt vanaf 18.50 euro, wordt vrijwel iedere maand vernieuwd. Daarnaast staat Het Hert bekend om haar heerlijke seizoensproducten van zeer hoge kwaliteit. Vaste klanten van Het Hert zijn verder unaniem lovend over onze heerlijke sliptong, de klassieke saté ‘Het Hert’ en onze beroemde Tournedos Rossini. Wist u ook dat kinderen alle gerechten van Het Hert voor slechts de helft van de prijs kunnen bestellen? Kom dus vooral eens langs met het hele gezin!

Kwaliteit bij Het Hert

Wij hebben kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Als gast van Het Hert ziet u dat onder andere terug in de prettige service, forse porties voor een betaalbare prijs, vrolijk personeel, hygiëne én natuurlijk ons prachtige monumentale pand.

Feesten en bedrijfslunches

Het Hert organiseert regelmatig bedrijfslunches, borrels en zakendiners. We hebben onder andere een aparte herenkamer die zich uitstekend leent voor besloten feestjes en verjaardagen.

Bereikbaarheid Het Hert

Het Hert is iedere dag geopend dus u bent van harte welkom om eens langs te komen en te genieten van échte kwaliteit. We openen onze deuren om 12.00 uur en sluiten rond 23.00 uur. Onze keuken is op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen geopend tot 22.00 uur en op de overige dagen tot 21.30 uur.
Ons adres: Cattenhagestraat 12, 1411 CT Naarden-Vesting

Naarden Vesting – Bijzonder Vestingstadje

Restaurant het Hert is gelegen in het idyllische vestingstadje Naarden Vesting in het bruisende Gooi. Een bezoek aan Naarden, de talloze leuke winkeltjes, Het Arsenaal, een wandeling over de Vestinggracht – combineer je bezoek met een lunch of diner bij Het Hert!

Naarden Vesting is eigenlijk een groot museum! Wandel door de smalle straten en beleef de pracht en praal van het verleden. Of wandel of fiets over het vestingpad rondom deze prachtige vesting en ontdek de mooie muurgedichten, breng een bezoek aan een van de meest bekende kerken van Nederland waar de mooiste concerten gegeven worden.

Restaurant Het Hert Naarden Vesting

Maandag

12:00 - 23:00

Dinsdag

12:00 - 23:00

Woensdag

12:00 - 23:00

Donderdag

12:00 - 23:00

Vrijdag

12:00 - 23:00

Zaterdag

12:00 - 23:00

Zondag

12:00 - 23:00

We openen onze deuren om 12.00 uur en sluiten rond 23.00 uur. Onze keuken is op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen geopend tot 22.00 uur en op de overige dagen tot 21.30 uur.

Recensie Achterlaten

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
J van broekhuizen 30/04/2017 21:31
Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid

Super lekker gegeten voor een acceptabele prijs en goede service.jan van broekhuizen

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

18,50

Maximum aantal gasten voor groepen

100

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Aankondiging opeisen