Dorpsstraat 126, 6659 CH Wamel

Routeplanner
Contact opnemen

Restaurant de Weeghbrug Wamel (bij Tiel)

Bij Tiel en Dreumel vind je Restaurant de Weeghbrug waar je altijd bijzonder kunt eten. Van wilddiner tot kerstbrunch van wijnproeverij tot high wine

“Lekker eten in een ongedwongen sfeer.” Dat is al 20 jaar de basisgedachte van Peter en Jeannette, eigenaren van restaurant de Weeghbrug. Hier wordt de liefde voor het Bourgondische leven gedeeld met de gasten. Een belevenis van ambachtelijke, pure producten in een ontspannen sfeer.

Geïnspireerd door het seizoen en de mooie streek Maas en Waal. Met aandacht en vakmanschap voor u bereid.

Trouwerijen, jubilea en andere gelegenheden

Wist u dat de Weeghbrug een officiële trouwlocatie is? Onze idyllische dijktuin omgeven door een groenrijk natuurgebied biedt een romantische setting om uw liefde te bezegelen. De ceremonie, receptie, het diner én zelfs het feest kunnen wij voor u verzorgen. Op een manier zoals u het wilt, persoonlijk en origineel. Het is immers één van de mooiste dagen van uw leven.

Ook bij andere gelegenheden, zoals een feest, jubileum, verjaardag of een uitvaart biedt de Weeghbrug altijd een passende invulling. Uw wensen zijn hierbij het uitgangspunt. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Catering of privé chef-kok

Wij brengen de liefde voor het Bourgondische leven ook bij u thuis of op locatie. In de vorm van catering of met een privé chef-kok die u en uw gasten verrast met een heerlijk diner. Wilt u met uw gezelschap de kneepjes van het vak leren van onze koks, bekroond met een Bib Gourmand? Dan verzorgt de Weeghbrug ook inspirerende en smaakvolle kooklessen op uw locatie. Uw wens staat hierbij centraal. Neem gerust contact op, we zijn benieuwd naar uw ideeën.

Historie

De Weeghbrug vindt haar oorsprong in de Middeleeuwen als onderdeel van een levendige handelsroute. Producten werden gewogen op de ‘weeghbrug’ en de handel werd beklonken in de naastgelegen herberg. Goed eten en drinken in een gezellige sfeer verbindt, dat wisten ze vroeger ook al. Vandaag de dag is er veel veranderd, maar deze traditionele kijk op Bourgondisch genieten is hetzelfde gebleven.

Peter en Jeannette zijn de bevlogen eigenaren van de Weeghbrug sinds 1997. Peter toont zijn passie voor mooie, eerlijke gerechten in de keuken, waarbij het product de smakelijke hoofdrol speelt. Alle producten zijn 100% ambachtelijk bereid. Jeannette is een geboren gastvrouw en heeft met haar neus voor verrassende wijn altijd een bijpassende partner om u nóg meer te laten genieten van het eten. Van begin tot eind is het team van de Weeghbrug erop gericht u een heerlijke, ontspannen avond te laten beleven.

Bourgondisch leven

De Weeghbrug wil haar liefde voor het Bourgondische leven op diverse manieren voor ieder toegankelijk maken. Met herkenbare, eerlijke producten die op verrassende manieren gepresenteerd worden. Dit ziet u terug in onze vernieuwde menukaart, waarbij u zelf uw culinaire reis bepaalt. Ervaar hoe de visie op de pure, traditionele keuken van de chef-kok smaakt! Wilt u heerlijk, uitgebreid dineren op niveau? Gewoon lekker genieten van een goed gerecht á la carte of borrelen met een smikkelplankje aan onze bar? Voor iedere gelegenheid en stemming hebben wij een smakelijke invulling. Lees meer over ons menu of kom proeven en genieten !

Faciliteiten

Het restaurant heeft biedt ruimte aan ongeveer 60 gasten, verdeeld over twee ruimtes. Eén van deze ruimtes, genaamd ‘De Opkamer’, is tevens bijzonder geschikt voor zakelijke én particuliere bijeenkomsten, feesten en partijen.

Bij goed weer kunt u ook heerlijk buiten eten op één van onze terrassen met een totale capaciteit van 40 extra gasten. Geniet van het prachtige uitzicht op onze dijktuin en de groene natuur of het pittoreske straatje van Wamel.

28,95 €
Vanaf:
25/10/2019
Speciale Aanbieding

Ladies night in de Weeghburg

Ladies night in de Weeghburg

Noteer in je agenda:  elke donderdag LADIES NIGHT in de Weeghbrug

5-gangen verrassingsmenu | uit onze kaart | kleinere porties | shared dining | gezellig | lekker | ongedwongen | mannen ook van harte welkom | alleen per tafel te bestellen | avond bij praten | 28.95 pp na reservering ovv Ladies night | van harte welkom

( Donderdagavond 14 februari geen Ladiesnight)

Lees Meer
Maandag

Gesloten (vanaf 8 personen op aanvraag)

Dinsdag

Gesloten (vanaf 8 personen op aanvraag)

Woensdag

Vanaf 17:00 uur

Donderdag

Vanaf 17:00 uur

Vrijdag

Vanaf 17:00 uur

Zaterdag

Vanaf 17:00 uur

Zondag

Vanaf 15:30 uur

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

36.50

Maximum aantal gasten voor groepen

60

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?