Restaurant Rheden – Restaurant de Ruif Rheden

Restaurant de Ruif in Rheden ligt aan de voet van de Posbank in prachtige natuur tussen bos en landerijen. Een goed restaurant voor een intiem diner met z’n tweeën of voor een vrolijk maal met familie en vrienden? Voor lunch, diner, borrel of tussendoortje.

Restaurant De Ruif heeft een regelmatig wisselende menukaart voor lunch en diner. Voor zakelijke bijeenkomsten stellen we graag een speciaal lunch- of dinerarrangement samen.

Reserveren

Het is verstandig om voor lunch of diner een tafel te reserveren. Dat kan telefonisch – (026) 495 21 10 – of online. Online reserveren kan tot 4 uur voor het tijdstip waarop je aan tafel wilt.

Zowel Restaurant De Ruif als Boerderij De Deel in Rheden zijn rolstoeltoegankelijk en hebben een invalidentoilet.

Verder

Je bent ook van harte welkom op wandelschoenen en met de hond. We hebben gratis WiFi.

Oplaadpunten

Bij onze buren, Bezoekerscentrum Veluwezoom van Natuurmonumenten, zijn voldoende oplaadpunten voor e-bikes. De Ruif en De Deel hebben bovendien Powerbanks om je telefoon of tablet op te laden.

2 Toekomstige gebeurtenissen

Sorteer bij

Proef festival bij Restaurant de Ruif in Rheden Restaurant de Ruif in Rheden laat je op 8 november kennismaken met de HELE kaart – Voor maar € 24,50 kun je alles van de menukaart proeven! Proef, geniet & deel! Boerderij De Deel organiseert het Proef Festival. Op vrijdag 8 november a.s. hoef je een keer niet te kiezen. We serveren onze gerechten in proefformaat. Geniet van verschillende gerechtjes van onze kaart. Probeer iets nieuws, deel je favorieten, geniet van de proeverij! Altijd al eens de knoflook-chili garnalen willen proberen? Nog nooit de zalm of pittige kip gekozen? Wil je je tafelgenoten kennis laten maken met jouw ontdekking? Het kan allemaal tijdens het Proef Festival. Voor slechts € 24,50 proef je alles waar je zin in hebt. Zin in een heerlijke en onbeperkte proeverij van hapjes en gerechtjes? Reserveer nu voor het Proef Festival op vrijdag 8 november a.s. Wacht niet te lang met reserveren, want het aantal plaatsen is beperkt. Kom je met een grote groep proeven, laat het weten. Dan zorgen we voor een mooie plek voor je gezelschap. Tot 8 november!

Genieten van het 3-gangen Kerst keuze menu bij Restaurant de Ruif in Rheden voor maar € 47,50 pp (plus een amuse). Kinderen tot 12 jaar betalen € 25

Maandag

Gesloten

Dinsdag

11.00 tot 23.00 uur

Woensdag

11.00 tot 23.00 uur

Donderdag

11.00 tot 23.00 uur

Vrijdag

11.00 tot 23.00 uur

Zaterdag

11.00 tot 23.00 uur

Zondag

11.00 tot 23.00 uur

Recensie Achterlaten

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

29,50

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Aankondiging opeisen