Oostwal 175, 5341 KM Oss

Routeplanner

-

Contact opnemen

Restaurant Cordial Oss

Restaurant Cordial in Oss inspireert, fascineert en verwondert. Een top restaurant in het centrum van Oss (tussen ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen)

Pure materialen, aardse en sobere kleuren, zorgen voor rust en ritme in restaurant Cordial. De basis van dit bijzondere restaurant ligt in de Franse keuken. Waar mogelijk worden eerlijke streekproducten uit Noord-Brabant gebruikt. Fine dining, oftewel exclusief dineren, kan evengoed met verrassende vegetarische gerechten. Keer op keer bijzonder, voor zowel feestelijk als zakelijk dineren. Wijnen maken het geheel compleet, traditioneel of nieuwe wereld, altijd de perfecte combinatie. Stap binnen in de wereld die Cordial heet.

Lekker 2019

Uit de recensie over Cordial in Lekker500 editie 2019: ‘Bij een limoncello spritz snoepen wij van amuses als een gekaramelliseerd bolletje koningskrab op wakame met soja en crème van zwarte boon; gerookte paling met een kwarteleitje, groene asperges, doperwten en truffel; tartaar van ossenhaas met daarop een oester met crème van snijbonen en nori. Alledrie super van smaak, verfijnd en creatief bereid en mooi gepresenteerd.’

95,00 €
Vanaf:
26/10/2019
Speciale Aanbieding

Menu ‘Gastronomique Compleet’ bij Restaurant Cordial in Oss

Menu ‘Gastronomique Compleet’ bij Restaurant Cordial in Oss

Met het Menu Gastronomique Compleet geniet u van een aperitief, 5 fantastische gerechten, daarbij 4 zorgvuldig geselecteerde glazen wijn, tafelwater en koffie/thee met zoete lekkernijen.
Prijs per couvert € 95,00 alles inclusief.

Hierbij kunt u een overnachting in een Bergoss kamer reserveren voor € 40,00 per persoon inclusief ontbijt.

Lees Meer

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

75

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?