Huizerweg 1, 1261 AR Blaricum

Routeplanner
Contact opnemen

Nieuw in Blaricum: Restaurant Chapeau

Restaurant Chapeau is sinds eind 2018 gevestigd in het voormalige pand van Trattoria Da Bruno in Blaricum. Na een ingrijpende restyling van het restaurant opende eind oktober Bistrôt Chapeau zijn deuren in de dorpskern van Blaricum.

Chef Nicky Quarz en zijn vrouw Michele waren hiervoor met hun restaurant Quarz in Muiderbeg gevestigd. Beiden leerden elkaar kennen bij De Librije, waar zij als gastvrouw werkte. Als sommelier heeft Michèle bovendien alle kennis van wijnen. Beiden delen zij de passie voor de gastronomie en gaan de uitdaging aan om met Bistrôt Chapeau iets moois toe te voegen aan Blaricum en daarmee een waardige opvolger voor Da Bruno te zijn.’

Restaurant Chapeau is Frans georiënteerd – laagdrempelig maar top kwaliteit. Ga eens langs voor een kopje koffie met Franse patisserie, een lunch met salade of een tosti, mooie wijnen met hapjes tijdens het borreluur of voor een diner met klassiekers uit de Franse keuken.

“We willen het laagdrempelig houden, maar alles moet wel heel goed zijn”, aldus chef Nicky. “We zoeken naar de oorsprong van de Franse keuken, met mooie rijke smaken en sauzen, en vertalen dat naar de hedendaagse tijd.” Trots is hij op zijn bouillabaisse, die hij maakt volgens het klassieke recept dat de grote chef Kranenborg hem toevertrouwde. Om te delen is er een côte de boeuf voor 2 personen: leuk, maar vooral lekker. Vergeet als je gaat eten ook niet de kaaswagen met keuze uit een prachtig assortiment bijzondere kazen.

Restaurant Chapeau Blaricum in het Gooi

 

Maandag

Gesloten

Dinsdag

11:00-22:30

Woensdag

11:00-22:30

Donderdag

11:00-22:30

Vrijdag

11:00-22:30

Zaterdag

11:00-22:30

Zondag

11:00-22:30

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

34.50

Maximum aantal gasten voor groepen

25

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?