Restaurant Bistro Vive la Vie in Groningen

Bistro Vive la Vie is een culinair adres in het stadshart van Groningen. Bij Vive la Vie geniet u van ambachtelijk bereid, verfijnd eten en goede wijnen in een relaxte, ongedwongen sfeer. Het nostalgische pand heeft een eigentijdse inrichting gekregen. De fijne muziek, de heerlijke gerechten en het contact met de koks die deze gerechten geregeld zelf aan tafel presenteren, maken een avondje uit een ware beleving.

Over Chef Jeroen Sportel

Voor chef-kok Jeroen Sportel is koken een ware passie. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als kok in verschillende bedrijven; van brasserie tot sterrenrestaurant. Al sinds het begin van zijn carrière droomt hij over een eigen horecazaak. Met de opening van Bistro Vive la Vie in 2014 is deze droom werkelijkheid geworden.

In zijn gerechten zoekt Jeroen altijd de vernieuwing op door een andere techniek of smaakaccent toe te passen. De Franse keuken is het uitgangspunt, maar invloeden uit andere continenten zorgen voor innovatieve smaakcombinaties. Hierbij maakt Jeroen gebruik van de kennis en vaardigheden die hij heeft opgedaan tijdens zijn culinaire reis over de wereld.

Menu

Wij werken dagvers en zonder menu kaart. Zo kunnen wij absolute versheid garanderen, werken we duurzaam en kunnen we goed inspelen op wat het seizoen ons te bieden heeft. We zijn elke dag op zoek naar de allermooiste producten en bereiden dit met veel passie en overgave tot een mooi verfijnd en creatief menu.
Restaurant Groningen - Bistro Vive La Vie

 

Monday

gesloten

Tuesday

18:00 - 21:00

Wednesday

18:00 - 21:00

Thursday

18:00 - 21:00

Friday

18:00 - 21:00

Saturday

12:00 - 14:00 & 18:00 - 21:00

Sunday

gesloten

Leave a Review

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim Listing