Oudezijds Voorburgwal 15, 1012 EH Amsterdam

Routeplanner
Contact opnemen

Paleis van de Weemoed in Amsterdam

Het Paleis bevindt zich in de historische binnenstad van Amsterdam. Onze 17e eeuwse grachtengordel is inmiddels een door UNESCO beschermd werelderfgoed. Onze gasten komen vanuit de hele wereld, maar het Paleis houdt ook gewoon van haar buurt. Met een aantal buurtbewoners hebben we hele interessante samenwerkingen.

Paleis van de Weemoed is een uniek concept in Amsterdam. Amsterdam kent vele restaurants maar het Paleis van de Weemoed onderscheidt zich door de culinaire beleving compleet te maken met showelementen op het gebied van Cabaret en Variété. En dat alles op een bijzondere plek op de wallen in een ambiance met een warme uitstraling en knipoog naar het verleden.

De menukaart biedt een uitgebreide selectie van heerlijke en feestelijke gerechten. De basis vormt de Franse keuken, met wereldse invloeden. Alleen dagverse en hoogwaardige kwaliteitsproducten zult u op uw bordje geserveerd krijgen. Heeft u speciale wensen? Ons artistieke kookteam vervult ze graag. Natuurlijk bieden wij ook diverse lekkere hapjes en lunches.

Het Paleis van de Weemoed heeft op culinair gebied een metamorfose ondergaan. Na het tienjarig bestaan is onze keukeninrichting geheel vernieuwd. Deze nieuwe keuken is compleet gemaakt door een geheel nieuw keukenteam. Onze ervaren keukenbrigade staat paraat voor een culinaire belevenis. Heeft u bijzondere wensen met betrekking tot allergiën, halal keuken, vegetarische menu’s of anders laat het ons dan weten. Wij zijn er klaar voor!

Naast onze dinnershows op vrijdag en zaterdagavond, bieden wij 7 dagen per week mogelijkheden voor groepsreseveringen, vraag naar de mogelijkheden.

Feest

Onze ligging met haar unieke inrichting is zeer geschikt voor het vieren van een feest of een andere vorm van samenzijn. Met een capaciteit van 90 dinerende gasten of in buffetvorm 150 gasten, biedt het Paleis een ruime plek, maar zal door haar prachtige art-deco interieur altijd intiem en warm aandoen.
Het muzikale en artistieke team en onze keukenbrigade kunnen uw feestje aankleen met entertainment en heerlijke gerechten.
Wij verzorgen op maat uw bruiloft, personeelsfeestje, verjaardag, jubileum, presentatie, vergaderingen en nog veel meer.
Maak uw wensen kenbaar en bespreek dit met ons team!
Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons prachtige Theater Restaurant.

Dinnershow

Geniet van een unieke dinnershow bij Paleis van de Weemoed

Elke vrijdag verzorgen wij in het Paleis van de Weemoed voor u een unieke DINNERSHOW waarvan de artistieke invulling wekelijks varieert. En elke zaterdagavond wordt het Paleis omgetoverd in PALEIS BURLESQUE, voor de BURLESQUE DINNERSHOW. U kunt beide avonden genieten van een heerlijke muzikale avond vol met zang en humor en bovendien live Burlesque dans acts op zaterdavond.
Voor grotere gezelschappen kunnen wij op verzoek een andere muzikale, theatrale invulling verzorgen, dit in overleg met ons team. Voor artistieke mogelijkheden, bezoek onze artiestenpagina.

Tijdens beide shows serveren wij u een drie à la carte gangen diner met dagverse producten, voor € 55 p.p.
Ontvangst om 19.00 uur. Showtime van 19.30 uur tot 22.30 uur.

Reserveren voor een dinnershow kunt u per telefoon 020 625 69 64 of per email direct via onze website

Van maandag tot en met zondag hebben wij dinnershow mogelijkheden of op maat gemaakte bijeenkomsten of feesten, borrels, lunches, diners, vraag naar de mogelijkheden per telefoon 020 625 69 64 of per email direct.

 

 

 

 

Maandag

diner(shows) op aanvraag

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

Gesloten

Donderdag

Gesloten

Vrijdag

19:00 - 23:00

Zaterdag

19:00 - 23:00

Zondag

diner(shows) op aanvraag

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Vragen?