Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 23, Arnhem

Routeplanner

Aziatisch restaurant Arnhem: Miyagi and Jones

Aziatisch restaurant Miyagi and Jones is de hotspot van Arnhem is nu 7 dagen per week geopend!! Asian streetfood, sushi, fijne wijntjes & speciaalbieren, de lekkerste cocktails en onze delivery!

Dit Aziatische restaurant biedt 65 aziatische streetfood gerechten die voor een smaakexplosie zorgen. Het leuke van Miyagi and Jones is het sharing concept en de barbites.

Miyagi and Jones is een vernieuwend, jong en energiek bedrijf. Met het concept geven zij een unieke beleving mee aan de gasten door het enthousiaste personeel en de persoonlijke touch die zij aan de avond geven. Versheid en beleving staan centraal. Where east meets west, in zowel drinks and food, waarbij zij een  breed assortiment aan bieren bieden, lekkere wijnen en originele Cocktails en gin-tonics. Ook in de menukaart is de asian fusion goed terug te zien waar er zowel sushi, sashimi en rendang geserveerd wordt maar ook heerlijke zoete aardappel frietjes en knapperige chicken wings.

Al deze lekker hapjes en dranken worden in de vorm van shared dining gepresenteerd waarbij de gerechten klein zijn en gemaakt om te delen. Er zijn zelfs enkele cocktails die met 2 tot 4 personen gedeeld kunnen worden.

 

Maandag

15.00 - 00.00

Dinsdag

15.00 - 00.00

Woensdag

15.00 - 00.00

Donderdag

15.00 - 00.00

Vrijdag

15.00 - 00.00

Zaterdag

15.00 - 00.00

Zondag

15.00 - 00.00

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?