Maslow in Amsterdam

Studentencafe Maslow in Amsterdam – een heerlijke plek om te werken en te genieten van de Midden-Oosterse / Mediterrane keuken

Maslow is dé huiskamer van het Science Park. Een plek waar studenten en buurtgenoten zich thuis voelen.  Kom gezellig bij ons drinken, eten en laptoppen voor een studentenprijsje (Gratis WIFI). Wij hebben een prachtig -deels overdekt- terras. Maslow ligt aan de ingang van het Science Park. Vanaf de Kruislaan de tunnel onder NS-station Science Park door aan je linkerhand onder de 16-verdiepingen hoge kanariegele studentenflat.

Maslow heeft een Midden-Oosterse / Mediterrane keuken. Wij maken graag zoveel mogelijk gebruik van verantwoorde en gezonde producten. Bij ons kun je onder andere terecht voor een pitabroodje met zelfgemaakte humus, auberginesalade, een goed gevulde tosti, linzensoep of onze Maslow burger. Bij Maslow kun je heerlijke biologische koffie, bier en wijn drinken. Al onze producten zijn ook ‘to go’.

Om de prijzen zo vriendelijk mogelijk te houden en onze gasten snel te kunnen helpen, maken we gebruik van buzzers. Je doet je bestelling aan de bar, als de buzzer afgaat dan haal je je maaltijd bij de kok.

Parkeren

In de omgeving van het Science Park geldt een parkeertarief van € 2,40 per uur van maandag t/m zaterdag van 9.00 -21.00 uur. Parkeermogelijkheden:

– aan de MacGillavrylaan, maar er is beperkt plek.
– op de parkeerplaats van de UvA. Vanaf de Kruislaan, na viaduct, rechtsaf.
– op parkeerterrein aan de Radioweg voor de ingang van de Jaap Eden IJsbaan. Je betaalt € 0,10 euro per uur met een maximum van 4 uur van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 21.00 uur (ca. 500 meter lopen van Maslow).

Restaurant Maslow Amsterdam - Huiskamer van het Science Park

Monday

09.00 - late

Tuesday

09.00 - late

Wednesday

09.00 - late

Thursday

09.00 - late

Friday

09.00 - late

Saturday

11:00 - late

Sunday

11:00 - late

Leave a Review

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim Listing