Gerard Schaepstraat 6, 1052 GL Amsterdam

Routeplanner
Contact opnemen

Marleen Kookt – Duurzame maaltijdbezorging nu ook in Haarlem Aerdenhout, Bloemendaal en Overveen

Duurzame maaltijdbezorgservice MarleenKookt breidt voor het eerst uit buiten Amsterdam en fietst vanaf 11 maart op elektrische bakfietsen door Haarlem, Aerdenhout, Bloemendaal en Overveen.

Familiebedrijf MarleenKookt bestaat inmiddels 7 jaar en kookt van maandag t/m vrijdag verse, gezonde en gevarieerde maaltijden voor iedereen die geen zin of tijd heeft om zelf in de keuken te staan. Het menu wisselt dagelijks en biedt de keuze uit vlees/vis, vegetarisch en veganistische maaltijden.

“Ik vind het belangrijk om niet alleen lekker, maar ook afwisselend en gezond te eten. Toen ik zelf een drukke baan en jonge kinderen had vond ik het lastig om hier tijd voor vrij te maken. In mijn omgeving hoorde ik dat meer mensen hier tegenaan liepen.”

Naast gezond en lekker eten staat duurzaamheid hoog op de agenda. “Minstens zo belangrijk is onze maatschappelijk verantwoorde rol. Ik wil mensen uitdagen op het gebied van voeding en een verantwoord alternatief bieden voor makkelijke maaltijden.”

De maaltijden worden geserveerd in een porseleinen schaal met duidelijke opwarminstructie voor oven of magnetron. “Zo’n schaal staat mooi op tafel alsof je het zelf gemaakt hebt en bespaart een hoop afval.’’

Maandag

09:00 - 20:00

Dinsdag

09:00 - 20:00

Woensdag

09:00 - 20:00

Donderdag

09:00 - 20:00

Vrijdag

09:00 - 20:00

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

20

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?