Restaurant Lloyd’s in Lloyd Hotel Amsterdam

Lloyd Restaurant is gevestigd in het Lloyd Hotel aan de Oostelijke Handelskade in Amsterdam. Lloyd Restaurant heeft een dynamische, bruisende sfeer voor hotelgasten, omwonenden, kunstenaars en zakenmensen. Het bevindt zich in de buitengewone open ruimte op de begane grond en biedt een uitgebreid menu met klassieke Europese gerechten.

Lloyd restaurant in Hotel Lloyd Amsterdam

Het restaurant is geopend voor ontbijt, lunch, diner en is geschikt voor grote en kleine groepen. Privédiners of evenementen kunnen ook worden ondergebracht in het restaurant.

Terras

Gelegen aan de zuidkant van het gebouw, ons zonnige terras is een perfecte plek voor uw koffie in de ochtend, zakelijke bijeenkomst of een vriendelijke lunch al fresco. En het is de favoriete plek van de buurt voor cocktails bij zonsondergang!

Van het eerste eitje in de ochtend tot het laatste slaapmutsje in de nacht willen we hotelgasten, Amsterdammers, vrienden en al onze andere gasten goed en vriendelijk helpen om alle wensen te voldoen. Ons eten is in onze eigen keuken gemaakt, het vlees en de vis is duurzaam (gevangen) en onze groenten zijn biologisch verbouwd, het liefst dicht bij huis. We zijn trots op onze producenten en leveranciers en kennen hen goed. We combineren klassieke gerechten en bereidingswijzen met hedendaagse invloeden en nieuwe kooktechnieken. Met een frisse blik en vintage receptuur maken we eigentijdse gerechten die verrassend maar vooral heerlijk smaken!

Lloyd restaurant in Hotel Lloyd Amsterdam

Monday

07.00 - 01.00

Tuesday

07.00 - 01.00

Wednesday

07.00 - 01.00

Thursday

07.00 - 01.00

Friday

07.00 - 01.00

Saturday

07.00 - 01.00

Sunday

07.00 - 01.00

Leave a Review

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim Listing