Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem

Vorstelijk dineren midden in het natuurschoon van een uitgestrekt landgoed? Dat kan in Restaurant “La Belle Source” op Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem. Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht op de tuin en de idyllische omgeving.

De keuken van La Belle Source is Frans en streek- en seizoensgebonden en wordt geroemd door culinaire fijnproevers in binnen- en buitenland en behoort tot de betere restaurants in Arnhem. Chef kok Maarten Meijst kookt met zijn team zeer verrassend en op hoog niveau en maakt zoveel mogelijk gebruik van ingrediënten van het landgoed.

Restaurant “La Belle Source” heeft een open keuken en op de menukaart staan verse streekgebonden gerechten die zeer regelmatig wisselen. Geniet van de zalm die op Landgoed Groot Warnsborn zelf gerookt wordt of geniet van de asperges, de verse aardbeien en het wild die van het landgoed of uit de directe omgeving afkomstig zijn.

Chef kok Luuk van Rennes kookt met zijn team zeer verrassend en op hoog niveau en maakt zoveel mogelijk gebruik van ingrediënten van het landgoed. Wat denkt u van honing uit eigen bijenkorf of kruiden uit eigen tuin?

U heeft de mogelijkheid om te genieten van ons A la carte menu zowel voor de lunch als tijdens het diner. Daarnaast stellen wij ook graag ons La Belle Source menu voor. Hier vindt u de creativiteit en inspiratie van de chef op zijn best.

Restaurant “La Belle Source” behoort niet voor niets tot de 500 beste restaurants van Nederland. Bovendien staat Restaurant “La Belle Source” ook in de Michelin gids met 2 rode bestekjes. Bent u dus op zoek naar een luxe restaurant in Arnhem, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

27,50 €
van:
10/09/2017
Speciale Aanbieding

High Tea op Landgoed Groot Warnsborn

Heerlijk met familie of vrienden genieten van een High Tea

U geniet niet alleen van de High Tea maar ook van de fantastische ambiance van een Landhuis die daar bij hoort!

High Tea in Arnhem bij Groot Warnsborn à € 27,50 p.p.

U start onze High Tea met een lekker glas bubbels en kleine aperitiefhapjes. Daaropvolgend zal er een pot thee op tafel komen waarbij u kunt kiezen uit diverse passende theesoorten.

Tevens zal er een prachtig gevulde etagère op uw tafel verschijnen met daarop hartige, warme gerechtjes en een heerlijk assortiment met lekkere zoetigheden.

Alle High Tea items zijn seizoensgebonden en worden bereid met streekproducten.
De High Tea kunt u reserveren voor zaterdag of zondag, en is uitsluitend op reservering.
U kunt ook vanaf 25 personen een High Tea in onze Private Dining Room organiseren.
Deze wordt dan in overleg met u samengesteld. De prijs is afhankelijk van uw wensen.
High Tea Arnhem betekent heerlijk genieten in een rustgevende ambiance.

Voor informatie of een reservering vult u onderstaand formulier in of u kunt ons bereiken op T. 026-4455751 of E. info@grootwarnsborn.nl

Lees meer
Maandag

07:00 - 21:00

Dinsdag

07:00 - 21:00

Woensdag

07:00 - 21:00

Donderdag

07:00 - 21:00

Vrijdag

07:00 - 21:00

Zaterdag

07:00 - 21:00

Zondag

07:00 - 20:00

Diner iedere avond tussen 18:00 uur – 21:00 uur (’s zondags tussen 17:00 uur – 20:00 uur)

Recensie Achterlaten

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen

Notice: Undefined index: text in /var/www/vhosts/bijzonderuiteten.nl/httpdocs/wp-content/uploads/cache/eventguide-child/_wplatte/_templates.item-extension.php-ede212139b391cfc8c80f462722fc30e.php on line 32

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie


Notice: Undefined index: text in /var/www/vhosts/bijzonderuiteten.nl/httpdocs/wp-content/uploads/cache/eventguide-child/_wplatte/_templates.item-extension.php-ede212139b391cfc8c80f462722fc30e.php on line 75
Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Aankondiging opeisen