Kerkplein 1, 2513 AZ Den Haag

Routeplanner

Grieks restaurant Den Haag: Knossos

Grieks restaurant Knossos ligt aan het Kerkplein in Den Haag. Authentieke Griekse en Mediterrane gerechten in dit familiebedrijf dat al sinds 1985 bestaat.

Een Grieks restaurant dat sinds 1985 gevestigd is aan het Kerkplein in Den Haag, naast de Grote Kerk in het monumentale pand van ‘Berlage’. Als familiebedrijf met onze jarenlange ervaring en klantgerichtheid maakt Knossos elke gelegenheid weer tot een bijzondere ervaring.

Interieur

Kwaliteit en sfeer staan bij ons hoog in het vaandel. De inrichting en presentatie werden in 2008 gemoderniseerd na een ingrijpende verbouwing.
Met oog voor elk detail hebben we gekozen voor een opvallende metropolistische inrichting. Een gedurfde gouden muur met comfortabele banken nodigen uit voor een avondje culinair genieten in een sfeervolle, luxe omgeving.

Food & Drinks

Op onze kaart vindt u authentieke Griekse gerechten en mediterrane gerechten. Wij blijven kritisch kijken naar kwaliteit en service en luisteren aandachtig naar de inbreng van onze gasten. Daarom probeert onze chef-kok zoveel mogelijk met biologisch vlees, duurzaam gevangen vis en verse groenten de verfijnde gerechten te bereiden.
Overdag bent u uiteraard ook welkom om te genieten van onze heerlijke gerechten. Op onze lunchkaart vindt u verschillende broodjes en salades. Tevens verwelkomen we u graag voor een kopje koffie of bijvoorbeeld een latte aan onze leestafel, ideaal voor een onderbreking tijdens een middag winkelen of zomaar tussendoor.
U kunt op zonnige dagen ook altijd een plekje zoeken op ons terras, dat op de koelere dagen verwarmd is.
Als enig Grieks restaurant hebben wij mediterrane gerechten op onze kaart. Om de wijnen perfect bij het eten te kunnen combineren hebben we gekozen voor een mondiale wijnkaart. De ervaren kelners voorzien u graag van een passend advies.

Groepen

Naast de lunch, borrel en het diner, kunt u bij ons terecht voor verschillende (groeps)arrangementen. Gelegen naast het oude idyllische stadhuis ‘de Groenmarkt’ zijn wij bijvoorbeeld een zeer geschikte locatie voor uw bruiloftsgasten. Wij verzorgen uw receptie van begin tot eind.

 

Maandag

11:00 - 23:30

Dinsdag

11:00 - 23:30

Woensdag

11:00 - 23:30

Donderdag

11:00 - 23:30

Vrijdag

11:00 - 23:30

Zaterdag

11:00 - 23:30

Zondag

11:00 - 23:30

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Vragen?