Kasteel TerWorm, Terworm 5, 6411RV Heerlen

Routeplanner
Contact opnemen

Kasteel TerWorm Heerlen – Van der Valk

Kasteel TerWorm in Heerlen is een kasteelhotel voor fijnproevers waar je heerlijk kunt onthaasten. Laat je verrassen door onze enthousiaste keukenbrigade, onder leiding van Chefs de Cuisine Chris Köster & Kilian Anders en geniet van de beste streek- en seizoensproducten en begeleidende wijnen. Heerlijk lunchen of dineren in een unieke ambiance in een van onze vier intieme restaurantzalen of exclusief Torenkamertje! Vanaf 2 tot 40 personen biedt Kasteel TerWorm in Heerlen de mogelijkheid exclusief in een zaaltje te dineren. Tevens beschikt het luxe á la carte restaurant over één van de beste terrassen van Nederland.

Bar Auberge

De Auberge is uniek gelegen in de mystieke gewelven van het Kasteel. Terwijl de behaaglijke gloed van de haard u verwarmt kunt u hier genieten van een heerlijk drankje en hapje van onze Aubergekaart. In de maanden dat de heerlijkste wildgerechten weer worden geserveerd kunnen een aperitief en naborrel aan de bar natuurlijk niet uitblijven.

Een tafel reserveren voor lunch of diner is enkel mogelijk in ons restaurant op basis van de à la carte menukaart. Indien u liever iets gebruikt van onze Aubergekaart (bijv. een salade of kop soep) is het helaas niet mogelijk om een tafel te reserveren.

Terras

De overtreffende trap van genieten en onthaasten. Het mooiste terras van Zuid-Limburg vindt u aan de slotgracht van Kasteel TerWorm.
Op ons riante terras met zitjes, parasols, statafels en trendy loungebanken vindt iedereen wel een favoriet plekje. Lekker luieren in het zonnetje met een verfrissend drankje, Mediterrane tapas en geurige zomerkruiden. Op de achtergrond een oase van flora en fauna. Even op een andere plek… weg van alle dagelijks gedruis.

Openingstijden

Alle dagen geopend
11.00 – 24.00 uur

Brasserie kaart
12.00 – 17.00 uur

Lunch & diner kaart
12.00 – 14.30 uur
18.00 – 22.00 uur

2 Toekomstige gebeurtenissen

Sorteer bij

Italiaans lunch op Kasteel TerWorm in Heerlen – Benvenuti a Il Castello TerWorm! Vandaag worden al uw zintuigen geprikkeld en geniet u van een zomerse Italiaanse middag. € 105 pp all in

Italiaans lunch op Kasteel TerWorm in Heerlen – Benvenuti a Il Castello TerWorm! Vandaag worden al uw zintuigen geprikkeld en geniet u van een zomerse Italiaanse middag. € 105 pp all in

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?