Kasteel Op Sypesteyn Loosdrecht – Heerlijk terras en restaurant

Uit eten bij Kasteel Op Sypesteyn in Loosdrecht kan op verschillende locaties in het kasteel, het koetshuis, de portierswoning en buiten op het terras en op het picknickeiland in de kasteeltuin. Voor groepen kan een barbecue, picknick of high tea verzorgd worden in de kasteeltuin.

Als het museum van het kasteel is geopend, kunnen bezoekers en passanten terecht voor een kop koffie of thee met vers gebak, een hapje en drankje en een lunch.
Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond is het restaurant in de gewelfkamer en bij mooi weer ook het terras geopend voor een diner a la carte.

En een bezoek aan de historische tuin van kasteel Sypesteyn kan worden uitgebreid met een goed gevulde picknickmand.

Tijdens de wintermaanden is het museum gesloten, maar restaurant Op Sypesteyn blijft open.

Barbecue-menu’s op het terras en op de picknickplaats in de kasteeltuin worden voor u naar wens samengesteld. U kunt zelf het vlees en de vis bakken op de barbecue of het door een kok van restaurant Op Sypesteyn laten verzorgen.

High teas kunt u bestellen vanaf twee personen en wordt geheel naar uw wensen samengesteld. Afhankelijk van de groepsgrootte en persoonlijke wensen worden high teas verzorgd in het koetshuis, de portierswoning, op het terras van het kasteel of op een picknickplaats in de kasteeltuin.

24,00 €
Vanaf
16/05/2018
Speciale aanbieding

High Tea op Kasteel Sypesteyn in Loosdrecht

Uitgebreide high tea ‘Op Sypesteyn’

Een glas Prosecco bij aanvang, gevolgd door een traditioneel samengestelde high tea met een keur aan hartige en zoete delicatessen. De hapjes worden geserveerd van hartig naar zoet, hierdoor kunnen de smaken geleidelijk worden opgebouwd.

Hartige hapjes, zoals finger sandwiches met zalm, kipspiesjes en hartige quiche worden aangevuld met een huisgemaakte soep van de dag. De zoete hapjes bestaan uit huisgemaakt scones met biologische marmelade, mini-chocolade-croissants, cakejes, soesjes en stukjes appeltaart.

Er worden verschillende soorten losse thee aangeboden, onze gasten kunnen zelf de kopjes thee naar eigen smaak maken. Er wordt ook koffie aangeboden.
€ 25,50 per persoon voor 2 uur

Lees meer
Monday

gesloten

Tuesday

10:30-17:00 uur

Wednesday

10:30-17:00 uur

Thursday

10:30-21:00 uur

Friday

10:30-21:00 uur

Saturday

10:30-21:00 uur

Sunday

10:30-17:00 uur

De openingstijden van het museum van Kasteel Sypesteyn wijken af van de openingstijden van het restaurant.

Leave a Review

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Notice: Undefined index: text in /var/www/vhosts/bijzonderuiteten.nl/httpdocs/wp-content/uploads/cache/eventguide-child/_wplatte/_templates.item-extension.php-ede212139b391cfc8c80f462722fc30e.php on line 32

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie


Notice: Undefined index: text in /var/www/vhosts/bijzonderuiteten.nl/httpdocs/wp-content/uploads/cache/eventguide-child/_wplatte/_templates.item-extension.php-ede212139b391cfc8c80f462722fc30e.php on line 75
Maximum aantal gasten voor groepen

25

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Item already claimed