Kasteel Engelenburg in Brummen aan de rand van de Veluwe

Kasteel Engelenburg is een bijzonder hotel met golfbaan en conferentie faciliteiten, maar ook een romantische locatie voor uw huwelijk of weekendarrangement en uiteraard de plek om Bijzonder te dineren! Een landhuis met allure en ongekende gastvrijheid door Gastheer Johan Agricola.

Culinair heeft Kasteel Engelenburg veel te bieden waaronder:

Serre Restaurant

Het 19e eeuwse Serre restaurant is wellicht het mooist gelegen restaurant van Nederland. Van begin tot eind waant u zich in vervlogen tijden en baadt u zich in luxe, dankzij perfect gedekte tafels, amuses van niveau, de uiterst attente bediening en een sprookjesachtig uitzicht. Chef-kok Maurice Kersten kookt, met de beste ingrediënten, prachtige gerechten. Laat u zich verrassen met een mooie, klassiek georiënteerde kaart met internationale hedendaagse accenten. Uiteraard kiezen wij bewust voor biologische producten uit de naaste omgeving zoals wild van de Veluwe, vis uit het IJsselmeer en kruiden uit eigen tuin. Om uw culinaire belevenis compleet te maken hebben wij ons gespecialiseerd in Zuid Afrikaanse wijnen. In de wijnkelder vindt u een keur aan gerenommeerde wijnen en wij bieden  u verrassende wijnarrangementen. Michelin heeft ons restaurant bekroond met 3 rode bestekjes en Gault Millau met 14 punten.

Wijnkelder

In de middeleeuwse kelders is de bijzondere collectie Zuid Afrikaanse wijnen opgeslagen. Het oudste deel van ons kasteel wordt vaak gebruikt voor een aperitief, een wijnproeverij of een informeel diner maar ook tijdens een bezoek als onderbreking van uw diner.

Lounge & Bars

De lounge staat bekend om zijn Schotse Single Malt whisky collectie. Met meer dan 300 verschillende soorten een snoepkast voor menig whisky liefhebber. Maar ook de legendarische Engelenburg High Tea is pure verwennerij. Voor een kopje koffie, een glas wijn of een gerecht van de lunch kaart is de Engelenburg bar een gezellige ontmoetingsplaats. Maar ook onze cocktails zijn een bezoek waard. Tijdens de “nightcap” in de bar worden vaak de echte beslissingen genomen en soms gaan de voetjes van de vloer op de swingende muziek van onze bartender.

Terras

Het terras op het kasteel plein of het terras aan de slotgracht zijn zo mooi dat we dit eigenlijk geheim moeten houden. Maar wij laten u graag genieten van het prachtige uitzicht, onze attente service tijdens uw kleine lunch, kopje koffie met taart of heerlijk glas speciaal bier
Maandag

Lunch 12:00 - 14:30 Diner 18:00 - 21:00

Dinsdag

Lunch 12:00 - 14:30 Diner 18:00 - 21:00

Woensdag

Lunch 12:00 - 14:30 Diner 18:00 - 21:00

Donderdag

Lunch 12:00 - 14:30 Diner 18:00 - 21:00

Vrijdag

Lunch 12:00 - 14:30 Diner 18:00 - 21:00

Zaterdag

18:00 - 21:00

Zondag

Lunch 13:00 - 14:30 Diner 18:00 - 21:00

Recensie Achterlaten

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

50

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Aankondiging opeisen