Kalkoentje Rhenen – Verwennerij aan de Hollandse Nederrijn

In Rhenen (tussen de A12 en A15) vind je restaurant ´t Kalkoentje – gerund door top chef Nico Klaver – met een schitterend terras aan de Nederrijn. De ambiance is warm en sfeervol en het eten is zo goed dat wij ons afvragen waarom dit restaurant geen Michelin ster heeft.

In deze regio wordt het wild (de damherten) goed beheerd en staat damhert en ander lokaal wild dan ook op de kaart in Restaurant ’t Kalkoentje. Nico Klaver en zijn team werken veel met lokale en biologische producten uit het seizoen. En dat proef je!

Restaurant Kalkoentje RhenenRestaurant ’t Kalkoentje bestaat al bijna 30 jaar en komt steeds weer met vernieuwende en ook verrassende gerechten. De ontvangst (Bijzonder Uit Eten was er in de winter) is sfeervol bij de grote open haard in het lounge gedeelte met een glaasje bubbels en een heerlijke amuse. Verrassend is dat Chef Nico Klaver zelf het menu komt uitleggen waar altijd een bijpassend wijnarrangement kan worden gekozen.

Het servies is ook heel verrassend met de leukste borden, glazen schaaltjes en schattige theepotjes en de presentatie van de gerechten uniek.

Ook tussen de gerechten door word je verrast met kleine gerechtjes en de porties zijn precies goed! Prijs kwaliteit zijn prima in balans – voor zoveel vakmanschap betaal je graag iets extra’s.

Lees ook het blog met video’s en foto’s van onze ervaring in ’t Kalkoentje.

 

Monday

Lunch en Diner

Tuesday

Lunch en Diner

Wednesday

Lunch en Diner

Thursday

Lunch en Diner

Friday

Lunch en Diner

Saturday

Alleen diner

Sunday

Alleen diner

Leave a Review

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Item already claimed