John Mullins Irish Pub & Restaurant in Maastricht

Geopend in 1997, John Mullins Irish Pub & Restaurant in Maastricht was al meteen een groot succes, met catering voor zowel lokaal als internationale cliënten.

John Mullins is een leuke plaats om je vrienden te ontmoeten, een fantastisch ontbijt, lunch of diner te hebben, of simpelweg gewoon de krant te lezen terwijl je een biertje drinkt. Het is een authentieke plek met een goed restaurant. In John Mullins serveren ze zowel traditioneel eten, en allemaal verschillende gerechten van over de hele wereld. Je kunt het wel een Gastro Pub noemen. Bij John Mullins in Maastricht ook voor groepen ontbijt, lunch en diner reserveren. John Mullins whiskeybar staat ook bekend om de grote collectie whisky’s die zij hebben, van single malts tot blends, meer dan honderd whiskies en whiskey’s staat in Maastricht’s bekende whiskeybar. Ook word er regelmatig live muziek georganizeerd en staat John Mullins bekend voor de volle quiznight op dinsdag en de speciale quizdinners voor privégroepen. Ook kan je in de pub naar Sky sports, Setanta en Fox international kijken.

 

Monday

gesloten

Tuesday

16:00 - 02:00

Wednesday

16:00 - 02:00

Thursday

16:00 - 02:00

Friday

16:00 - 03:00

Saturday

12:00 - 03:00

Sunday

12:00 - 02:00

Leave a Review

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Item already claimed