Schokkerweg 37, 2583 BH Den Haag

Routeplanner
Contact opnemen

Italiaans restaurant Scheveningen – Di Sopra

Italiaans restaurant Scheveningen: Di Sopra – aan de tweede binnenhaven van Scheveningen –  biedt heerlijke huisgemaakte Italiaanse gerechten tegen zeer betaalbare prijzen.

Naast een heerlijke kaart voor lunch en diner kun je bij Di Sopra ook terecht om

Gezellig borrelen

Elke dag van 16.00 uur tot 19.00 is er een gezellig borreluur. Geniet van ons in de winter verwarmde terras met uitzicht over de Scheveningse haven onder het genot van een drankje en een hapje. Reserveren is niet nodig, U bent van harte welkom.

Catering

Ook voor catering bent u bij Di Sopra aan het goede adres. Wij verzorgen maaltijden en borrels op locatie. In overleg bepalen we het menu en de drankkeuze, komen bij u alles op tijd neerzetten en halen de volgende dag of direct na afloop alle spullen weer op. U hoeft alleen maar te genieten.

Feesten

Wij kunnen ook in ons restaurant geheel verzorgde feesten en partijen organiseren. Huur onze gezellige 1e etage en en wij verzorgen een intiem feestje. Neem voor meer informatie even contact met ons op en vraag naar Mario of Eddie.

Vergaderen

Ook voor vergaderingen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze intieme 1e etage is bij uitstek geschikt voor een productieve meeting en uitgerust met beamer en presentatiescherm

Online Reserveren Via BookDinners
Maandag

12:00 - 24:00

Dinsdag

12:00 - 24:00

Woensdag

12:00 - 24:00

Donderdag

12:00 - 24:00

Vrijdag

12:00 - 24:00

Zaterdag

12:00 - 24:00

Zondag

12:00 - 24:00

Keuken sluit om 23.00 uur

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Vragen?