Italiaans restaurant Aandacht voor Eten Utrecht

Bij Italiaans restaurant Aandacht voor Eten in Utrecht voelt u de passie en liefde voor pure producten en bereidingswijze.

De liefde voor pure producten en eten dat met aandacht wordt klaargemaakt en geserveerd, dat is waar het bij Aandacht voor Eten om draait. David en Dimitri, broers die ruim tien jaar samen koken, laten u graag de smaken ervaren van de traditionele Italiaanse keuken.

Italiaans Restaurant Aandacht voor Eten

Er is geen puurdere liefde dan de liefde voor Eten!

Heerlijk tafelen met een groot gezelschap of juist intiem, aan de voorkant van het restaurant of achter in onze geheime tuin. Tussen de olijvenbomen waant u zich in Italië! De geheime tuin heeft een zonnedak, dat bij mooi weer heerlijk open kan.

Familietafel € 32.00 pp

We nodigen u van harte uit om de keuze te maken voor onze familietafel. Letterlijk een tafel vol lekkers. In Italië is samen eten en tafelen een belangrijk onderdeel van de leefstijl. Een mooie tafel vol met lekkere gerechten, hapjes en wijnen hoort daar zeker bij. We beginnen met brood en anti pasti en serveren vervolgens 8 gerechten in drie etappes. Met dieet wensen houden we uiteraard rekening. De familietafel is een echte aanrader als je van lekker tafelen houdt! Uiteraard te begeleiden met passende wijnen.

Menu del Menu 4-gangen € 40.00 pp

Dit 4-gangen menu is samengesteld door capocucco Dimitri Brüggemann. Het menu bestaat uit de traditionele 4 gangen van de Italiaanse keuken: een voorgerecht, een tussengerecht, een hoofdgerecht en een dessert. Het menu is uit te breiden met kaas.

Laat u verassen met een bijpassend wijnarrangement, toegelicht door onze enthousiaste dames en heren in de bediening!

32,00 €
from:
10/09/2017
Special Offer

Italiaanse Familietafel

We nodigen u van harte uit om de keuze te maken voor onze familietafel. Letterlijk een tafel vol lekkers. In Italië is samen eten en tafelen een belangrijk onderdeel van de  leefstijl. Een mooie tafel vol met lekkere gerechten, hapjes en wijnen hoort daar zeker bij. We beginnen met brood en anti pasti en serveren vervolgens 8 gerechten in drie etappes. Met dieet wensen houden we uiteraard rekening. De familietafel is een echte aanrader als je van lekker tafelen houdt! Uiteraard te begeleiden met passende wijnen.

familietafel Italiaans Restaurant Aandacht voor Eten Utrecht

Read More
Monday

12:00 - 22:00

Tuesday

12:00 - 22:00

Wednesday

12:00 - 22:00`

Thursday

12:00 - 22:00

Friday

12:00 - 22:00

Saturday

12:00 - 22:00

Sunday

12:00 - 22:00

Leave a Review

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim Listing