Indisch restaurant Den Haag Indian Bay Dreams

Strand, zee en (hopelijk) zon; welkom in Scheveningen en welkom in Indisch Restaurant Bay Dreams Den Haag, het restaurant waar de zon altijd schijnt. Want zelfs als het weer even niet meewerkt, nemen onze Indiase specialiteiten je mee naar zonniger oorden!

Kies voor één van onze ‘tasty traditionals’ of laat je door onze chef meevoeren op een verrassende culinaire ontdekkingsreis langs het beste wat de Indiase keuken te bieden heeft met een spannend tapasmenu.

Wil je niet alleen nieuwe sensaties op je bord, maar ook aan tafel beleven? Onze ‘table grills’ zijn ‘hotter’ dan de heetste peper…

De Indiase specialiteiten van Indian Bay Dreams transporteren je onmiddelijk naar zonniger oorden. In de haven van Scheveningen maak je culinaire ontdekkingsreis door de veelzijdige keuken van India. Een reis vol spannende kruiden, lekker vlees, heerlijke geuren en schitterende kleuren.

Monday

gesloten

Tuesday

17:00 - 22:00

Wednesday

17:00 - 22:00

Thursday

17:00 - 22:00

Friday

17:00 - 22:00

Saturday

17:00 - 22:00

Sunday

17:00 - 22:00

Leave a Review

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim Listing