High Tea hotspot Theehuis de Leidsehout in Leiden

High Tea Leiden en Oegstgeest | De gezelligste High Tea van Leiden, Oegstgeest en omgeving

Als één van de eersten in de omgeving van Leiden en Oegstgeest zette Theehuis ‘De Leidse Hout’ een echte High Tea op de kaart. Daarbij bieden wij natuurlijk een erg fijne ambiance om een High Tea te gebruiken. Het uitzicht op het park en de hertenweide verhogen de sfeer. Gun uzelf de luxe van verse thee met een ruime keuze aan verwennerijtjes.

High Tea Leiden-Oegstgeest bij Theehuis De Leidse Hout

Ook voor een heerlijke lunch

Even ontsnappen aan de stadse stress en lekker ontspannen in een stukje pure natuur aan de rand van de stad? Dat kan bij Theehuis ‘De Leidse Hout’, een sfeervol etablissement in het gelijknamige park aan de rand van Leiden. Het is een unieke locatie om een kopje koffie te drinken, te lunchen, een borrel of een feestje te geven.

Reserveren is gewenst

Vanwege de vele aanvragen voor onze High Tea is reserveren noodzakelijk. Het is ook alleen mogelijk om te reserveren voor maandag t/m zaterdag vanaf 11:00. Op zondag is, vanwege de live muziek, reserveren alleen mogelijk tussen 11.00 en 13.00.

Geniet van de lekkerste High Tea met 2 tot 100 personen

Wie bieden een heerlijke High Tea voor iedereen die in een gezellige ambiance wil genieten van hartige en zoete lekkernijen. Uiteraard onder genot van thee of een feestelijk glas prosecco. U bent van harte welkom!

Inhoud High Tea Leiden

Hartig

 • Sandwiches met gerookte zalm, komkommer en creamcheese
 • Sandwiches met mozzarella, tomaat en basilicum
 • Mini quiches
 • Colines van rundvlees of champignons

Zoet

 • Scones met room en jam
 • Slagroomsoesjes met vers fruit
 • Pastel del nata
 • Petit fours
 • Macarones
 • Bonbons
 • Onbeperkt thee
 • Verse muntthee (€ 5,- per pot)Prijs per persoon: € 19,50

Extra’s

Wilt u de high tea nog feestelijker maken? Kies dan voor onze heerlijke prosecco!
Per glas: € 4,25
Per fles: € 22,50

Genieten op een unieke plek

Als één van de eersten in Leiden en Oegstgeest zette Theehuis De Leidse Hout een echte High Tea op de kaart. Niet zo vreemd, als men bedenkt dat in het Theehuis al vanaf 1949 thee wordt geschonken! In de loop der tijd zijn er veel favorieten bij de High Tea van De Leidse hout gaan horen, maar uiteraard ontbreken de zeer traditionele High Tea ingrediënten zoals de oer-Engelse scones niet aan het ruime assortiment hapjes die bij de High Tea op tafel verschijnen.

Stelt u zich voor dat er, zonder dat u ook maar 1 minuut in de keuken hoeft te staan, er een heerlijke en gezellige gedekte High Tea tafel klaarstaat voor u en uw gasten. Geen gehaast in de supermarkt en geen rommelige keuken om op te ruimen. Alleen een heerlijke middag met uw gasten waarbij u zult genieten van zowel hartige als zoete producten welke met zorg zijn geselecteerd en ambachtelijk zijn bereid door ons zelf.

Theehuis De Leidse Hout biedt natuurlijk ook wel een erg fijne ambiance om een High Tea te gebruiken. Het uitzicht op het park en de hertenweide verhogen de sfeer. Gun uzelf de luxe van verse thee met een ruime keuze aan verwennerijtjes. Gezellig met z’n tweeën, als rustmoment tijdens een zakelijk overleg of met een grote groep bij een feestelijke gelegenheid: ontspan, onthaast… En geniet!

Maandag

10:00 - 17:00

Dinsdag

10:00 - 17:00

Woensdag

10:00 - 17:00

Donderdag

10:00 - 17:00

Vrijdag

10:00 - 17:00

Zaterdag

10:00 - 17:00

Zondag

10:00 - 17:00

Reserveren gewenst!

Recensie Achterlaten

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Maximum aantal gasten voor groepen

100

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Aankondiging opeisen