Het Zuiden Fish&Wine – Beef&Beer in Utrecht

Restaurant Het Zuiden in Utrecht met de veelzijdige mediterrane keuken en pure smaken Geniet van de veelzijdige Zuid-Europese keuken. Op ons menukaart vindt u zowel vis als vleesgerechten. Het restaurant staat vooral bekend om zijn côte de boeuf dry aged vlees en tomahawk steak bereid op de green egg. Het gewicht is mooi voor een tafel van twee en zelfs voor de echte vleeseter een uitdaging! Van oorsprong een restaurant dat zich gespecialiseerd heeft in visgerechten. Ons menu biedt een ruime keus aan schaal- en schelpdieren en buiten de kaart om dagelijks verse vis zoals tarbot of zeetong.De chef kookt met de meest mooie producten en presenteert zijn gerechten op eigentijdse wijze. De wijnkaart biedt keus uit 24 heerlijk wijnen, waarvan er 15 ook per glas te bestellen zijn. Informeer ook naar onze wijnen buiten de kaart.

Proef de botermalse vleessoorten uit de Maasdriehoek en Terschelling. Geniet van de mediterrane vis, schaal- en schelpdieren. Restaurant Het Zuiden is een charmant restaurant in het centrum van Utrecht op de Mariastraat 4.

GROEPEN

Restaurant Het Zuiden heeft verschillende mogelijkheden om groepen te ontvangen, van kleine intieme besprekingen tot grote bijeenkomsten voor maximaal 80 personen. U kunt denken aan een zakenlunch, een verjaardagsfeest of een vergadering. Het restaurant heeft twee ruimtes, die op maat in te delen zijn.

CATERING

De gerechten van Restaurant Het Zuiden lenen zich bijzonder goed voor een feestelijke gelegenheid bij u thuis of in uw bedrijf. Wij verzorgen, in samenwerking met onze cateringpartner Design Catering, graag uw catering, zakelijk of privé, in mediterrane sfeer. Onze manager licht u graag voor over de mogelijkheden. Kom gerust langs of bel met Het Zuiden

Restaurant Het Zuiden Centrum Utrecht

 

12,50 €
from:
16/03/2017
to:
30/04/2020
Special Offer

Oester bij Het Zuiden in Utrecht

Oester is een prachtig natuurproduct. Denk aan oesters, denk aan zon, zee en bubbels! Oesters lusten we rauw, gebakken of gemarineerd. Eigenlijk heeft de unieke smaak weinig toevoegingen nodig. Een ware delicatesse. Oesters zijn zeer gezond. Dit omdat oesters altijd vers en onbewerkt zijn blijft het zinkgehalte intact en wordt het beter door je lichaam opgenomen. Er wordt zelfs beweerd dat oesters lust opwekkend zijn. Vrouwen verleider Casanova schijnt tientallen oesters per dag te eten. “Een prikkel voor de geest, de zinnen en de liefde”, aldus Casanova. Dat het daadwerkelijk libido verhogend is, is niet wetenschappelijk bewezen. Tip: is het open steken van een oester nog wat lastig, stoom dan de oester enkele minuten open.

Enfin, in Restaurant Het Zuiden eet je een half dozijn oesters voor €12,50. Drink bij de meest exclusief pareltje, een wijn van absolute topkwaliteit: Oesterwater oftewel een Chablis. Waan jezelf in mediterrane sferen aan de Mariastraat in Utrecht, slechts 15 minuten op loopafstand van het Beatrix Theater. Geef bij uw reservering door dat u een voorstelling van Tivoli-Vredenburg bijwoont of naar The Bodyguard in het Beatrix Theater gaat zodat u binnen een uur uw gerecht geserveerd krijgt. Bekijk ook ons Theater-menu.

Read More
Monday

Gesloten

Tuesday

12:00 - 22:00

Wednesday

12:00 - 22:00

Thursday

12:00 - 22:00

Friday

12:00 - 22:00

Saturday

12:00 - 22:00

Sunday

12:00 - 22:00

Leave a Review

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim Listing