Peperstraat 8-2, 9711 PD Groningen, Netherlands

Routeplanner
Contact opnemen

Café Restaurant Het Pakhuis Groningen

Café Restaurant Het Pakhuis Groningen ligt op de Peperstraat in het centrum van Groningen. Elke dag geopend als restaurant en bar (met muziek, dans en gezelligheid)

Eten, drinken, dansen en meer.. Begin de avond met een goeie daghap of een culinair hoogstandje in het sfeervolle restaurant. Later, bijkletsen met een borrel, genieten van live muziek en je vervolgens verbazen over je voetenwerk op de dansvloer waar de DJ’s alles uit de kast halen om ook deze avond weer onvergetelijk te maken.

Sinds 1973 the place to be

In 1973 is Het Pakhuis geopend als kunstenaarscafé en dat voel je nog steeds terug in de losse gezellige ambiance van vandaag de dag. Wat eens begon als een café biljart is nu uitgegroeid tot een gezellig en gastvrij restaurant en een drukbezochte bar.

De huidige eigenaren zijn in 2007 vol passie en energie begonnen aan dit avontuur en hebben samen met het personeel Het Pakhuis weer op de kaart gezet. Sindsdien is Het Pakhuis veranderd in een restaurant waar je heerlijk én bewust kan eten. Het is nu een belangrijke uitgaansgelegenheid in de nacht met een reeks terugkerende DJ’s die allemaal affiniteit met het bedrijf hebben. En wordt er weer LIVE muziek gespeeld, wat eens is begonnen met Herman Brood.

Menu

Al decennia lang streeft Het Pakhuis naar de beste receptuur en een optimale invulling van een gevarieerde kaart. Elke herfst en lente wisselen we van menukaart.

Naast onze menukaart hebben we wekelijks een wisselend 3-gangen menu vanaf €17,50. Ook hebben we steeds wisselende daghappen vanaf €12,00. Elke week van zondag tot en met donderdag is er een studentenhap verkrijgbaar voor €8,50. Er is een allergenenkaart beschikbaar.

Café Restaurant Het Pakhuis Groningen Café Restaurant Het Pakhuis Groningen

 

Maandag

17:30 - 21:30

Dinsdag

17:30 - 21:30

Woensdag

17:30 - 21:30

Donderdag

17:30 - 02:30

Vrijdag

17:30 - 05:00

Zaterdag

17:30 - 05:00

Zondag

17:30 - 21:30

Recensie Achterlaten

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Vragen?